Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Карлеуша отпутовала са ћеркама: Након саопштења о разводу, певачица одлучила да оде у Турску (ФОТО)

Карлеуша је отпутовала на одмор са својим ћеркама Анитом и Ником

1657207650_1_karleusa_port_05072017_044.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Након што је огласила на свом Инстаграм профилу и објавила саопштење у коме пише да се званично разводи од свог мужа Душка Точића, наком 14 година брака, Карлеуша је одлучила да отпутује.

Певачица је у друштву своје две ћерке отишла у Турску. Ове три лепотице ће провести квалитетно време заједно, с обзиром да је ово турбулендан период за целу породицу.

Прочитајте још: "Волим да сам број 1": Јована Јеремић тренира у брусхалтеру, а ћеркица јој пружа подршку (ФОТО)

Одлучиле су се за хотел са пет звездица, како би њихов одмор био врхунски. Јелена је истог дана, након објаве о разводу, остала заглављена у поплави, коју су изазвале временске непогоде у Београду. Јавно се захвалила људима који су јој помогли, а том приликом је рекла да јој је то најгори дан у животу. 

Можда је то била кап која је прелила чашу, па је донела одлуку да оде из наше престонице.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - карлеусастар

Објавила је слику у црној хаљини, која јој наравно беспрекорно стоји. На глави је имала црни шешир и црне наочаре, а изглед су употпуњавале лежерне плетенице које је носила. Поред ње су биле Анита и Ника, у опуштеној варијанти. Оне су носиле тренерке, патике и мајице на кратке рукаве. Све три су у рукама држале букете, тако да можемо рећи да су обожаване у коју год земљу да оду. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas