Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Костов се повукла са јавне сцене: Певачица открила разлог - "Други ПРИОРИТЕТИ су битнији"

Јелена Костов се већ неко време не појављује у јавности

1676878661_kostovJ09.jpg
фото:Н.Скендерија
Oglas

Јелена Костов повукла се у медијску илегалу после другог порођаја, а естрадна збивања јој, како каже, уопште не фале, будући да време проводи у кругу породице.

Њу је на зимовању на Копаонику затекла екипа "Премијера - Викенд специјала", којима је певачица открила како проводи дане.

- Решила сам да максимално уживам са својом породицом, то нема цену. Ти моменти, када је беба мала, тих првих годину дана у њеном одрастању заиста не желим да пропустим. Много је лепо бавити се музиком, вратити се на сцену, али мислим да су ови други приоритети много битнији - објаснила је Јелена, која се похвалила да њу и њеног супруга Миљана никада нису пратиле приче о разводу.

- Никад се ништа по том питању није писало зато што стварно имамо предиван и складан брак.

У њиховим животима много тога се променило откако је прошлог септембра, после сина Милије, добила и ћерку Милу.

- Све је другачије, од јутра до мрака... Дан не можеш да организујеш како си планирао, поготово јер је она баш мала. Милија је дивно дете које се усклађује како треба, не љубоморише, стално је грли, љуби - каже Јелена, којој не недостаје естрада.

 

- Тотално сам се ресетовала од свега. Нити знам шта се дешава на естради, много ми је лепо што не знам ништа. То, да се певачице не подносе, тога је било увек и мени је то пресмешно. За сваког има места на овој јавној сцени, нема потребе за тим. Никад се ни са ким нисам посвађала, стварно не забадам нос ни у чију кућу. Зато ми је сада много лепо, не читам новине - објаснила је Јелена и додала да ће ускоро публику обрадовати новим песмама.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas