· · Komentari: 0

Jelena Kostov se povukla sa javne scene: Pevačica otkrila razlog - "Drugi PRIORITETI su bitniji"

Jelena Kostov se već neko vreme ne pojavljuje u javnosti

1676878661_kostovJ09.jpg
foto:N.Skenderija

Jelena Kostov povukla se u medijsku ilegalu posle drugog porođaja, a estradna zbivanja joj, kako kaže, uopšte ne fale, budući da vreme provodi u krugu porodice.

NJu je na zimovanju na Kopaoniku zatekla ekipa "Premijera - Vikend specijala", kojima je pevačica otkrila kako provodi dane.

- Rešila sam da maksimalno uživam sa svojom porodicom, to nema cenu. Ti momenti, kada je beba mala, tih prvih godinu dana u njenom odrastanju zaista ne želim da propustim. Mnogo je lepo baviti se muzikom, vratiti se na scenu, ali mislim da su ovi drugi prioriteti mnogo bitniji - objasnila je Jelena, koja se pohvalila da nju i njenog supruga Miljana nikada nisu pratile priče o razvodu.

- Nikad se ništa po tom pitanju nije pisalo zato što stvarno imamo predivan i skladan brak.

U njihovim životima mnogo toga se promenilo otkako je prošlog septembra, posle sina Milije, dobila i ćerku Milu.

- Sve je drugačije, od jutra do mraka... Dan ne možeš da organizuješ kako si planirao, pogotovo jer je ona baš mala. Milija je divno dete koje se usklađuje kako treba, ne ljubomoriše, stalno je grli, ljubi - kaže Jelena, kojoj ne nedostaje estrada.

 

- Totalno sam se resetovala od svega. Niti znam šta se dešava na estradi, mnogo mi je lepo što ne znam ništa. To, da se pevačice ne podnose, toga je bilo uvek i meni je to presmešno. Za svakog ima mesta na ovoj javnoj sceni, nema potrebe za tim. Nikad se ni sa kim nisam posvađala, stvarno ne zabadam nos ni u čiju kuću. Zato mi je sada mnogo lepo, ne čitam novine - objasnila je Jelena i dodala da će uskoro publiku obradovati novim pesmama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.