· · Коментари: 0

Јелена Розга открила који СРПСКИ певач је освојио њено срце: "Он је сјајна особа"

Певачица открила непознате детаље

1663487156_jelena-rozga.jpg
Фото: Атаимагес

Јелена Розга, једна је од најомиљенијих певачица у региону. Певачица је открила да јој епитет "омиљене" веома прија, као и да је због тога одлучила да публици приреди невиђени спектакл до сада.

Прочитајте још: Сузе које Војин Ћетковић никад неће заборавити: Небојшу Глоговца је само два пута видео да ПЛАЧЕ, а ево и због чега

Нема ништа лепше од тога да те воли цела регија и да твоје песме певају од почетка до краја! Зато сам и дошла на идеју да снимим акустични албум на којем се налази 19 мојих највећих хитова. Песма „Зар је љубав спала на то“ са Матијом Цвеком је могла ићи као бонус на том албуму, јер се она издваја од свих других песама. С њом смо се играли аранжмански, а друге су такве какве јесу, само смо их одсвирали уживо. Уживали смо у свему томе, још увек радимо. Баш након овог нашег разговора идем у студио да отпевам још три песме и готова сам са албумом – казала је Розга данас Бошку Јаковљевићу у емисији „Кец на једанаест“. - Велики посао је то био и да сам знала да ће ми одузети оволико времена и живаца вероватно бих причекала с овим пројектом још десет година. Али, мислим да ће се исплатити и да ће се публици мојој јако свидети- рекла је Јелена у емисји "Кец на једанаест" и открила да ће се на новом акустичном албуму наћи и песме које је отпевала у групи "Магазин".

-Биће ту највећи хитови које сам отпевала у групи, а морала сам на албум ставити и песму „Ти си жеља мог живота“. Ту су и „Рано“, „Гинем“... све су то прекрасне песме и  уживаћете стварно. Остале су исте само смо додали пуно гудача, хармонике француске, мандолине, Медитеран... пуно је лепо! Нема компјутера, све је уживо одсвирано и отпевано. Нас 20, сви у једној просторији, певамо и гуштамо. Као у она добра стара времена када нису постојали компјутери. Нема поправљања фалша на овом албуму, све је стварно!

Обожавам Сашу Матића!

Позната певачица данас је на К1 телевизији говорила и о дуету са Сашом Матићем.

 

- Обожавам песму „Ти и ја“, и обожавам Сашу Матића и све што он ради. Он је сјајан човек пре свега, а сјајна је и песма, све се некако поклопило. Песма је велики регионални хит и пресретна сам због тога. Пресретна сам и што ове године Саша и ја радимо и велике концерте у аренама. Саша ће радити Загреб, Сплит и Београд, па тако и ја. Овом приликом ћу најавити свој београдски концерт који је 7. априла следеће године и о којем сањам већ јако јако дуго и сан се остварио! Позивам све да дођу на велики концерт у Арени. Дођите ми сви! Радићемо и велику промоцију албума у Београду и Загребу, пуно ћемо се виђати – рекла је Јелена Розга са осмехом.  

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.