Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Јелена Томашевић открила да јој је епидемија вируса корона донела нешто ново у животу: Ево и шта!

Јелена Томашевић припрема нешто ново

1631798035_New-Project--45-.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /К1
Oglas

Позната певачица Јелена Томашевић открива, да ће до краја године објавити нови албум и да јој је епидемија вируса корона донела нешто ново у животу:

Прочитајте још: Глумац Никола Пејаковић открио делове разговора са покојним Тозовцем: Ево шта му је рекао

- Имам жељу да певам само веселе песме!  Таква је и моја нова песма „Све испочетка“, јер након короне много тога и почињемо испочетка. Наравно, имам и дивних балада које ћете чути до краја године – рекла је Јелена у емисји "Кец на једанаест".

Иванова успешна каријера у Русији

 Јелена се похвалила и успесима свог супруга Ивана Босиљчића који има веома успешну каријеру у Русији. 

- Ускоро у Русији излази серија „Казанова“ у којој игра главну улогу и то је серија на заиста светском нивоу. Тренутно је у Дагестану где снима велики филм о рату у Сирији. Људи мисле да смо много раздвојени, али није тако. Живимо са ћерком у Београду, а он када мора због посла одлази у Русију где га често и посећујемо – рекла је Јелена на К1. – Нина има девет и по година и иде у трећи разред ниже музичке школе. Свира клавир. Дивно и пева али не воли да пева за јавност. Још увек. Ја је не форсирам и желимо да сама одабере чиме жели да се бави. За глуму још увек није показала интересовање, али видећемо – казала је увек насмејана Јелена. 

Са водитељима је поделила и анегдоту коју је имала са оцем када му је казала да су је за пројекат „Звезде певају звезде“ позвали да отпева песму „Битанга и принцеза“. 

- Рекао ми  је – Како ћеш ти то да певаш? Он је иначе један од највећих фанова Бијелог дугмета. Али, када је чуо како звучи, веома му се допало. Мислим да не постоји песма која не може да се отпева на свој начин. Прија ми што у разним музичким такмичењима певају баш моје песме, али мој савет је да не би требало да ме имитирају већ да увек певају на свој начин – рекла је позната певачица. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas