Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Јесу се ВРЕМЕНА променила, али се правила нису променила": Снежана Ђуричић проговорила о данашњој естради и својим млађим колегама

Снежана Ђуричић је већ деценијама на јавној сцени и труди се да своје знање и искуство подели са млађим колегама

1698303219_Foto-Ataimages.rs-Snezana-Djirusic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

У последње време све чешће влада мишљење да би неки млади певач могао да постане звезда, мора да буде и у центру медисјких скандала или да на неки други начин скрене пажњу на себе. Певачица Снежана Ђуришић признаје да су се нека правила променила, али да су критеријуми остали исти, а у разговору се дотакла и младих певача којима је дала важан савет.

Снежана каже да је њена прича добар пример, и истиче да је успела да направи велику каријеру иако никада није била у центру неког скандала.

- Ја нисам никада правила скандале и ево трајем, свако гледа кроз своје наочаре. Нека, то није упитно и спорно и свако има право да види како жели. Истина је када се окренете и погледате ко је и на који начин почео каријеру, колико траје и где је данас, онда је то одговор на свако питање - рекла је Снежана за "Гранд".

Иако се много тога променило од времена када је она почела каријеру, певачица каже да су правила ко може да пева остала иста.

- Јесу се времена променила, али се правила нису променила. То значи да су можда неки параметри померени да се сада очекује од младих људи да на позорници још нешто ураде, али могу да раде шта хоће, ако не знају да певају, не вреди - додала је певачица.

Снежана додаје да су се раније ипак мало боље знала правила на естради и да си осим тога да знаш да певаш, морао да будеш и пристојно обучен.

- Ја сам морала да победим на такмичењу у оној великој Југославији и онда тек да стекнем право да снимим плочу. Није било могуће да неко ко не зна да пева прође, постојали су људи који су били одговорни и квалификовани да кажу ко може, а ко не може. Ако дођете непристојно обучени, дегутантно, да се разумемо, мини сукња и шортс нису непристојност, али ако не не носи како треба, онда је то дегутантно - казала је Снежана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas