Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Језива судбина славне глумице која је трагично изгубила живот: Умрле су јој две сестре и брат, а преживељавала је и очево злостављање

Ен Хеч, преминула је у 53. години након што је искључена са апарата за одржавање у животу

1660470163_eni.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Славна глумица која је остварила небројано улога у серијама и филмовима, пре више од седам дана изазвала је две саобраћајне несреће у којој је добила тешке опекотине, али и оштећење мозга, због ког је била у коми, све до последњег тренутка.

Прочитајте још: "Почивај у миру мама, волим те": Огласио се син славне глумице и потресним речима растужио све

Ипак, иако је била веома успешна у свом послу, њен живот није био нимало лак. Имала је веома језиво детињство, јер је трпела злостављање оца, док је мајка на све то ћутала и оптуживала је да лаже. Ен јој то никада није опростила.

Поред изостанка мајчине подршке, преживела је и велике породичне трагедије. Ен је мала четворо браће и сестрара, од којих је чак троје преминуо. Сестру је изгубила још као бебу, која је преминула због срчане мане. Друга сестра Сузан, преминула је од тумора на мозгу, док је брат Нејтан након завршене средње школе, погинуо у саобрачајној несрећи.

Све те трагедије, оставиле су велике последице, па је Ен упала у тешку депресију, али се предала пороцима: - Пила сам и пушила, дрогирала се и сексала. Чинила сам све да избацим осећај срама из свог живота - написала је у својим мемоарима трагично преминула глумица која је цели живот тражила начине да је родитељи воле, преноси Стил.

Била је у вези са  с комичарком и водитељком Елен Деџенерес:   - Холивуд ме због те везе ставио на црну листу. Десет година нисам учествовала у филмовима великих студија. Чак су ме и избацили из пројекта вредног 10 милиона долара - рекла је Ен, која је водитељку оставила након три године забављања, јер се заљубила у камермана Колемана Лафона с којим је добила сина Хомера. С бившим дечком Џејмсом Тупером из 10-годишње везе има сина Атласа.

Ен је изгубила живот у 53. години, на најгори могући начин, у саобрачајној несрећи коју је сама изазвала под дејством алкохола, а у којој је задобила тешке опекотине и оштећење мозга.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas