Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈОВАНИЗМИ

ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ ШОКИРАЛА новом изјавом: "БИВШИ МОМЦИ МИ ДОЛАЗЕ У ЕМИСИЈУ, ЊИХОВЕ ЖЕНЕ ТО НЕ ЗНАЈУ"!

Водитељка Јована Јеремић признала је да је у својој емисији више пута угостила своје бивше партнере

1649059321_Untitled.png
Пхото:Принтсцреен/инстаграм/јеремицјована
Oglas

- Моји бивши момци су изузетно утицајни мушкарци. Никад не откривам ко су, али су веома успешни у својим професијама и моји велики пријатељи данас, као и ја њихов, за цео живот! Не враћам се бившим љубавима, али код мене се никад не зна кад ће прошлост да постане будућност!- изјавила је водитељка.

- Неки бивши момци су долазили код мене у јутарњи програм и нисте ни приметили ко су! Обожавају ме, кажу ми: 'Љубави моја, драга моја.' И дан-данас то су чисте емоције. Мислим да женама не смеју да причају јер ће оне да добију комплекс! И не треба да знају - рекла је Јована и објаснила да жена никада себи не сме да дозволи да буде љубавница:

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  НАЈЛЕПШЕ ХАЉИНЕ на додели Греми награда 2022: Грациозности није недостајало (ФОТО)

- Мислим да су глумице већином швалерке, а да се не љуте, такав им је скор. Што се певачица тиче, 90 одсто њих су срећно удате жене. Имају по неколико бракова, небитно, али су срећно удате. Полазим од Зорице Брунцлик, Каће Грујић, Секе... Оне су све породичне жене - рекла је Јована.

Подсетимо, Јована је пре неколико дана најавила:

"- Од следеће емисија пас ће живети са мном у студију. Куповаћу му најбољу одећу и храну. Расписала сам и конкрус за његово име" - истакла је Јеремићева и додала како су чланови њеног тима одлучили да се пас зове Шер, јер је Јована Јеремић позната по високим шеровима на телевизији "Пинк".

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas