Oglas
· · Komentari: 0

Porodicu čuva od očiju javnosti: Ovo su deca Radoša Bajića (FOTO)

Poznati glumac i uspešna rediteljka

1666356598_rados-bajic.jpg
Foto:V. Danilov
Oglas

Brojni članovi porodice Bajić bave se javnim profesijama. Tata Radoš Bajić je poznati glumac i režiser, sin Nedeljko se, takođe, bavi glumom, a ćerka Jelena Bajić Jočić je odabrala režiju.

Pročitajte još: "Svestan sam kakvu ženu imam pored sebe": Đole Đogani o 20 godina mlađoj supruzi, pa otkrio ŠTA MU SMETA - "Nisam pristalica toga"

Radoš je istakao da je na početku karijere dobio ponudu da u Holivud, međutim od toga je odustao jer nisu pristali da sa njim pođe njegova supruga Milena.

Producenta i glumaca Nedeljka Bajića televizijska publika je zavolela po liku Radoslava iz serije "Selo gori, a baba se češlja".

NJemu veliku podršku u poslu pruža i supruga Ivona sa kojom je niz godina u braku i sa kojom ima ćerku Lenku i sina Aleksandara.

- Ivona je najsvežije pojačanje naše firme i bitan deo tima. Ona se posle perioda provedenog pored naše Lenke, priključila Contrastu u kojem se uspešno bavi poslovima marketinga, odnosima sa javnošću, komunikacijom sa medijima, identitetom naše produkcije u nastupu na tržištu i sličnim stvarima - rekao je o svojoj supruzi Bajić.

Jelena je po zanimanju reditelj i izvršni producent, a učestvovala je u realizaciji jedne od omiljenih domaćih serija "Selo gori, a baba se češlja".

Iako svoju porodicu nastoji da sačuva od radoznalih očiju javnosti, Radoš je, kao i svaki ponosan otac nedavno objavio fotografiju sa sa Jelenom i Nedeljkom, te suprugom Milenom, a povod za fotku bio je sjajan.

- Danas smo imali malo porodično slavlje. BIG MAMI, mojoj supruzi Mileni je bio rođendan. Koji? Nećemo o tome, mi, naša deca, naša porodica, na mnogaja ljeta draga moja - poručio je Radoš, te oduševio svoje pratioce.

Pročitajte još: Leontina smršala 20 kilograma: Pevačica doživela DRASTIČNU promenu (FOTO)

Jelena je nedavno debitovala na domaćoj sceni premijerom svog prvenca "Led". A ako je suditi po premijeri, Bajićevu naslednicu očekuje blistava karijera.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas