· · Коментари: 0

КАД САМ ЗАПАЛИО ЖЕНИ ГАРДЕРОБУ, ДОШАО ЈЕ КРАЈ: Мирослав Илић присетио се неславних тренутака

Брак са Горданом одвео је ''славуја из Мрчајеваца'' до успешне каријере, и траје већ 50 година

1674477398_Foto-Youtube-printscreenTV-Pink-ATA-Miroslav-ilic-sa-zenom-naslovna.jpg
Пхото: Yоутубе принтсцреен Тв Пинк/АТА

Мирослав Илић, недавно је одржао два спектакуларна концерта поводом 50 година музичке каријере. Међутим, када је сумирао све утиске, он је у једном интервјуу открио да му јако недостаје једна блиска особа.

- Већ 22 године ја правим концерте сваког децембра. Сваки пут је био ту мој покојни отац, али ове године није. То ми је најтеже - био је искрен певач у једном интервјуу.

Легенда спске народне музике, воли да каже како је супруга његов највећи покретач, она која га увек подсећа како нема одустајања. Била је уз њега и у време највећих криза, попут оне кад му је умрла мајка.

Прочитајте још: Мирослав Илић открио са ким не говори на естради: У питању је само једна колегиница

"Када је моја мајка преминула у 47. години размишљао сам да баталим и да не певам ништа. Бринула је да ли ћу некад нешто направити, али онда је моја жена стала уз мене", описао је тренутке очајања. Са супругом је пуних 50 година, а брак је склопљен непланирано.

" Отишао да студирам у Скопље, она је остала у Чачку, банула је код мене и ја се оженио. Млад, луди, али тај брак траје и дан данас. Нико нам није прогнозирао ни 6 месеци, сви су говорили да ће тај брак да пукне. Најпоноснији сам на породицу. Најсрећнији тренуци су рађање моје деце", истакао је певач у емисији "Сценирање".

Једна од неславних епизода је случај пијанства због којег је својој Гордани запалио гардеробу. "Рекла ми је да нема шта да обуче", прича Мирослав. "Не поносим се тиме, али не одричем се ничега што сам урадио, па макар то било и лоше", изјавио је у искреној исповести. Његова музичка каријера је и почела захваљујући том браку, јер је Илић хтео да се осамостали кад се оженио.

Фото: АТА

" Хтео сам да се скинем родитељима са грбаче, сетио сам се тих севдалинки и мислио сам што не бих пробао ту да нађем неки начин, да зарадим неке парице, да завршим студије", описује свој почетак. Међутим, кафану и песму је пратио и алкохол. Каже да му се дешавало да данима не долази кући кад се напије, као и да је знао месецима да се лечи после пијанства.

Прочитајте још: "Не подносим алкохол, али пио сам да се докажем": Мирослав Илић признао - "У једном пијанству спалио сам супрузи гардеробу" (ФОТО)

После више неславних епизода попут ове са Горданином гардеробом, рекао је себи " Мирославе, то није за тебе, немој да ти је више пало на памет у животу".

" Тога у мом животу нема 33 године. Тачно у марту 1989. попио сам чашицу алкохола последњи пут. Хвала богу од тада никад више", каже Мирослав за Лепа и Срећна.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.