Oglas
· · Komentari: 0

KAD SAM ZAPALIO ŽENI GARDEROBU, DOŠAO JE KRAJ: Miroslav Ilić prisetio se neslavnih trenutaka

Brak sa Gordanom odveo je ''slavuja iz Mrčajevaca'' do uspešne karijere, i traje već 50 godina

1674477398_Foto-Youtube-printscreenTV-Pink-ATA-Miroslav-ilic-sa-zenom-naslovna.jpg
Photo: Youtube printscreen Tv Pink/ATA
Oglas

Miroslav Ilić, nedavno je održao dva spektakularna koncerta povodom 50 godina muzičke karijere. Međutim, kada je sumirao sve utiske, on je u jednom intervjuu otkrio da mu jako nedostaje jedna bliska osoba.

- Već 22 godine ja pravim koncerte svakog decembra. Svaki put je bio tu moj pokojni otac, ali ove godine nije. To mi je najteže - bio je iskren pevač u jednom intervjuu.

Legenda spske narodne muzike, voli da kaže kako je supruga njegov najveći pokretač, ona koja ga uvek podseća kako nema odustajanja. Bila je uz njega i u vreme najvećih kriza, poput one kad mu je umrla majka.

Pročitajte još: Miroslav Ilić otkrio sa kim ne govori na estradi: U pitanju je samo jedna koleginica

"Kada je moja majka preminula u 47. godini razmišljao sam da batalim i da ne pevam ništa. Brinula je da li ću nekad nešto napraviti, ali onda je moja žena stala uz mene", opisao je trenutke očajanja. Sa suprugom je punih 50 godina, a brak je sklopljen neplanirano.

" Otišao da studiram u Skoplje, ona je ostala u Čačku, banula je kod mene i ja se oženio. Mlad, ludi, ali taj brak traje i dan danas. Niko nam nije prognozirao ni 6 meseci, svi su govorili da će taj brak da pukne. Najponosniji sam na porodicu. Najsrećniji trenuci su rađanje moje dece", istakao je pevač u emisiji "Sceniranje".

Jedna od neslavnih epizoda je slučaj pijanstva zbog kojeg je svojoj Gordani zapalio garderobu. "Rekla mi je da nema šta da obuče", priča Miroslav. "Ne ponosim se time, ali ne odričem se ničega što sam uradio, pa makar to bilo i loše", izjavio je u iskrenoj ispovesti. NJegova muzička karijera je i počela zahvaljujući tom braku, jer je Ilić hteo da se osamostali kad se oženio.

Foto: ATA

" Hteo sam da se skinem roditeljima sa grbače, setio sam se tih sevdalinki i mislio sam što ne bih probao tu da nađem neki način, da zaradim neke parice, da završim studije", opisuje svoj početak. Međutim, kafanu i pesmu je pratio i alkohol. Kaže da mu se dešavalo da danima ne dolazi kući kad se napije, kao i da je znao mesecima da se leči posle pijanstva.

Pročitajte još: "Ne podnosim alkohol, ali pio sam da se dokažem": Miroslav Ilić priznao - "U jednom pijanstvu spalio sam supruzi garderobu" (FOTO)

Posle više neslavnih epizoda poput ove sa Gordaninom garderobom, rekao je sebi " Miroslave, to nije za tebe, nemoj da ti je više palo na pamet u životu".

" Toga u mom životu nema 33 godine. Tačno u martu 1989. popio sam čašicu alkohola poslednji put. Hvala bogu od tada nikad više", kaže Miroslav za Lepa i Srećna.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas