Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКАВ ДЕЧКО! Кајли Миног се после 30 година враћа у родни град, али без партнера! (ФОТО)

Певачицин партнер не жели да се сели из Енглеске.

1633508968_pjimage--2-.jpg
ФОТО: Профимедиа
Oglas

Певачица (53) је рекла пријатељима да је одлучна у намери да своју везу са Полом Соломоном (47) одржава на даљину, јер неће одустати од намере да се врати у Аустралију.

Прочитајте још: ЕКСПЛОЗИЈА СА РАЗГЛАСА: Нада Топчагић ушетала у милански ресторан, на рођендан Златана Ибрахимовића и НАПРАВИЛА ШОУ, ево како је он реаговао! (ФОТО/ВИДЕО)

Доста јој је Лондона

Враћа се у родни град Мелбоурне након 30 година живота у Лондону како би била ближе породици. То значи да ће Кајли бити удаљена 16.000 километара од свог партнера.

Међутим, неки су веровали да ће Пол поћи с њом након што је одлучио да напусти посао креативног директора часописа GQ. Али Велшанин, рекао јој је да намерава да остане у Великој Британији.

Они који су блиски Кајли инсистирају да пар може да учини да удаљеност функционише. Један извор је рекао: „Кајли и Пол су веома независни и верују да могу имати везу на даљину. Тренутно се Кајли одлучила да се врати у Аустралију и иако Пол не жели да се пресели, још увек су заједно и заљубљени. Наравно да ће се повремено враћати у Велику Британију, а он ће посетити Мелбоурн. Они ће то успети."

Кајли се почетком деведесетих преселила у Лондон након што је њена музичка каријера кренула узлазном путањом.

Купила је кућу вредну 16 милиона фунти 2011. године. Али како пишу енглески медији, размишља о повратку у Аустралију. Очекује се да ће отићи пре краја године. Кајлин повратак у Мелбурн приближиће је родитељима Роналду и Керол, као и сестри певачици Дани (49) и брату Брендану (51).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas