· · Komentari: 0

KAKAV DEČKO! Kajli Minog se posle 30 godina vraća u rodni grad, ali bez partnera! (FOTO)

Pevačicin partner ne želi da se seli iz Engleske.

1633508968_pjimage--2-.jpg
FOTO: Profimedia

Pevačica (53) je rekla prijateljima da je odlučna u nameri da svoju vezu sa Polom Solomonom (47) održava na daljinu, jer neće odustati od namere da se vrati u Australiju.

Pročitajte još: EKSPLOZIJA SA RAZGLASA: Nada Topčagić ušetala u milanski restoran, na rođendan Zlatana Ibrahimovića i NAPRAVILA ŠOU, evo kako je on reagovao! (FOTO/VIDEO)

Dosta joj je Londona

Vraća se u rodni grad Melbourne nakon 30 godina života u Londonu kako bi bila bliže porodici. To znači da će Kajli biti udaljena 16.000 kilometara od svog partnera.

Međutim, neki su verovali da će Pol poći s njom nakon što je odlučio da napusti posao kreativnog direktora časopisa GQ. Ali Velšanin, rekao joj je da namerava da ostane u Velikoj Britaniji.

Oni koji su bliski Kajli insistiraju da par može da učini da udaljenost funkcioniše. Jedan izvor je rekao: „Kajli i Pol su veoma nezavisni i veruju da mogu imati vezu na daljinu. Trenutno se Kajli odlučila da se vrati u Australiju i iako Pol ne želi da se preseli, još uvek su zajedno i zaljubljeni. Naravno da će se povremeno vraćati u Veliku Britaniju, a on će posetiti Melbourn. Oni će to uspeti."

Kajli se početkom devedesetih preselila u London nakon što je njena muzička karijera krenula uzlaznom putanjom.

Kupila je kuću vrednu 16 miliona funti 2011. godine. Ali kako pišu engleski mediji, razmišlja o povratku u Australiju. Očekuje se da će otići pre kraja godine. Kajlin povratak u Melburn približiće je roditeljima Ronaldu i Kerol, kao i sestri pevačici Dani (49) i bratu Brendanu (51).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.