Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како су се упознали Исак и Александра: Шабановић открио како је све почело и ко је коме први пришао

Након што су званично потврдили да су заједно већ два месеца, певач је открио нове детаље њихове везе

1652344092_isakial.jpg
Фото:Инстаграм/принтксркрин/александра_младеновиц_/Јутјуб/ принтскрин/ Гранд ТВ
Oglas

Јавност је била веома заинтригирана када су папараци "ухватили" Исака Шабановића и Александру Младеновић. Двоје младих и успешних певача званично је и потврдило да су у вези већ два месеца!

Шабановић је ову вест потврдио током јучерашњег дана:

- Тачно је, Александра и ја смо заједно већ два месеца.Обоје смо јавне личности и знамо да публику занима све о нама и нашим животима, али нисмо желели да на рачун наше везе добијамо додатни простор у медијима. Наше каријере су одвојене, а и нисам навикао да износим свој приватни живот. Пошто су нас већ усликали заједно, могу да кажем да нам је јако лепо, сјајно се слажемо, уживамо,заљубљени смо и срећни” - рекао је он за Магазин Новости.

Исак је одлучио да открије нове детаље њихове двомесечне везе.

Прочитајте још: Констракта освојила 2. место за најбољи текст на Еуросонгу: Једино су представници једине државе били боље пласирани

- Александру сам упознао на њеном наступу, дошао сам са још неким колегама да се мало проведемо, а пар дана након тога смо били гости на једном весељу и ту су се десиле варнице - признао је певач.

- Она је пре тога изјавила да сам јој симпатичан и пријао ми је тај њен коментар али пошто сам јако стидљив тешко да бих јој први пришао ма колико год да ми се свидела - наставио је он.

О разумевању, поверењу и другим женама изјавио је:

- Разумевање се у нашем послу свакако подразумева и имамо га једно према другом, тако да је и олакшавајуће што радимо исти посао. У нашој вези најбитније је поверење, а мени жене стално прилазе али ја сам јако веран мушкарац и занима ме само Александра - открио је Шабановић за "Гранд Онлине".

Како се шушкало о томе да су почели да живе заједно, Исак је одлучио да демантује такве гласине:

- Нисмо ни разговарали на тему заједничкој живота јер је рано за то, јер смо од 1. марта заједно, значи мало јаче од два месеца.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas