Oglas
· · Komentari: 0

Konstrakta osvojila 2. mesto za najbolji tekst na Eurosongu: Jedino su predstavnici ove države bili bolje plasirani

Naša predstavnica osvojila je još jednu nagradu

1652341171_konstraktica.jpg
Foto: Jutjub/printskrin/ Eurovision Song Contest
Oglas

O Konstrakti pisali su svetski mediji, a interesovanje javnosti u celom svetu za performans i našu predstavnicu ne jenjava.

Đurićeva je oduševila Evropu, te tako je od poljskih novinara dobila nagradu za najkreativniji nastup! "Kreativna Poljska" odlučila je da uruči nagradu upravo Đurićenoj i njenom performansu. Više o tome možete pročitati ovde.

Ovogodišnji predstavnici Italije na Pesmi za Evroviziji, Mahmud i Blanko, osvojili su nagradu Eurostory Best Lyrics Award za najbolji tekst pesme. Reč je o numeri "Brividi".

Odmah iza njih našla se Ana Đurić Konstrakta i numera "In corpore sano". Na trećem mestu našla se Ukrajina, odnosno njihova pesma "Stefania" koju izvodi orkestar Kaluš.

Stručna komisija koju čine 22 autora, izvođači, tekstopisci, novinari ali i bivši učesnici Eurosonga iz 17 zemalja kao i preko 5.000 čitalaca sa sajta eurostory.nl došli su do zaključka da italijanska numera "Brividi" ima najbolji tekst, a odmah nakoh njih našla se i naša predstavnica, što je ogroman uspeh.

Pročitajte još: Drugo polufinale "Evrovizije" večeras: Srbija nastupa pod ovim brojem, a evo koga ćemo još slušati

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mahmood (@mahmood)

 - Veoma sam srećan. U stihovima pesme ‘Brividi’ smo zaistza pokušali da napravimo susret generacija. Svi smo mi različiti, ali kada se radi o izražavanju osećanja nekome, svi imamo iste strahove - rekao je Mahmud za medije.

— Uvek sam čitao stihove velikih pesmopisaca i mnoog sam naučio tokom saradnje sa mojim producentom Mikelanđelom. Ne želim da pišem muziku samo zbog novca, želim da izražavam stvari kroz originalne reči. Zato mnogo hvala — ispričao je Blanko.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas