Oglas
· · Komentari: 0

Kako su se upoznali Isak i Aleksandra: Šabanović otkrio kako je sve počelo i ko je kome prvi prišao

Nakon što su zvanično potvrdili da su zajedno već dva meseca, pevač je otkrio nove detalje njihove veze

1652344092_isakial.jpg
Foto:Instagram/printksrkrin/aleksandra_mladenovic_/Jutjub/ printskrin/ Grand TV
Oglas

Javnost je bila veoma zaintrigirana kada su paparaci "uhvatili" Isaka Šabanovića i Aleksandru Mladenović. Dvoje mladih i uspešnih pevača zvanično je i potvrdilo da su u vezi već dva meseca!

Šabanović je ovu vest potvrdio tokom jučerašnjeg dana:

- Tačno je, Aleksandra i ja smo zajedno već dva meseca.Oboje smo javne ličnosti i znamo da publiku zanima sve o nama i našim životima, ali nismo želeli da na račun naše veze dobijamo dodatni prostor u medijima. Naše karijere su odvojene, a i nisam navikao da iznosim svoj privatni život. Pošto su nas već uslikali zajedno, mogu da kažem da nam je jako lepo, sjajno se slažemo, uživamo,zaljubljeni smo i srećni” - rekao je on za Magazin Novosti.

Isak je odlučio da otkrije nove detalje njihove dvomesečne veze.

Pročitajte još: Konstrakta osvojila 2. mesto za najbolji tekst na Eurosongu: Jedino su predstavnici jedine države bili bolje plasirani

- Aleksandru sam upoznao na njenom nastupu, došao sam sa još nekim kolegama da se malo provedemo, a par dana nakon toga smo bili gosti na jednom veselju i tu su se desile varnice - priznao je pevač.

- Ona je pre toga izjavila da sam joj simpatičan i prijao mi je taj njen komentar ali pošto sam jako stidljiv teško da bih joj prvi prišao ma koliko god da mi se svidela - nastavio je on.

O razumevanju, poverenju i drugim ženama izjavio je:

- Razumevanje se u našem poslu svakako podrazumeva i imamo ga jedno prema drugom, tako da je i olakšavajuće što radimo isti posao. U našoj vezi najbitnije je poverenje, a meni žene stalno prilaze ali ja sam jako veran muškarac i zanima me samo Aleksandra - otkrio je Šabanović za "Grand Online".

Kako se šuškalo o tome da su počeli da žive zajedno, Isak je odlučio da demantuje takve glasine:

- Nismo ni razgovarali na temu zajedničkoj života jer je rano za to, jer smo od 1. marta zajedno, znači malo jače od dva meseca.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas