Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАО ЦЕЦА 90-их: Анастасија Ражнатовић у провокативном издању, поручује: '' Не проналазим се у мајкиним песмама, не дај Боже!''

Гради свој пут

1672999225_Anastassija-2-Ig.png
Фото: Инстаграм принтсцреен/ разнатовицанастасија
Oglas

 Младу певачицу, осим доброг вокала, краси одважност и став, који је изгледа такође наследила од своје славне мајке- Цеце Ражнатовић. Она не престаје да интригира јавност, како својом љубавним животом, тако и изјавама и занимљивим објавама на друштвеним мрежама.
Анастасија се у последњој објави на Инстаграму појављује у издању које неодољиво подсећа на Цецин стил 90тих. Са бујном црном распуштеном косом, наглашеном шминком, и провокативним сребрним топом откривеног стомака, она неодољиво подсећа на Цецу из својих старих спотова.

Прочитајте још: "Није јој лако, има успешну мајку и сви је пореде": Цеца сурово искрено о Анастасијиној каријери (ФОТО)

Фото: Инстаграм принтсцреен/ разнатовицанастасија

Прочитајте још: "Јешћемо на поду": Бадњи дан у дому Вики Миљковић - "Волим и поштујем традицију, а ту љубав сам пренела и на сина Андреја" (ФОТО)

Млада звезда огрнула се само белом бундом, док заводљиво позира напољу, како смо видели у њеној Инстаграм причи. На уснама носи упадљиви црвени руж, што јој није својствено, те показује да се не плаши да експериментише.
У још једној објави, током гостовања у емисији свог пријатеља Стевана Радивојевића, она шаљиво али искрено одговара на његово питање:

''Уз коју се песму своје маме тренутно најбоље проналазиш?''

- Проналазим?? Не дај боже да се проналазим! Па њој су све трагичне песме, не желим да се проналазим у њима, одгворила је она духовито али искрено, у свом маниру и насмејала водитеља.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ разнатовицанастасија

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas