Oglas
Oglas
· · Коментари: 3
ЕСТРАДНИ РАТ

Карлеуша НАЈСТРАШНИЈЕ испрозивала Цецу у емисији: "Мени су се више о тој жени уста осушила, али..." (ВИДЕО)

Највеће непријатељство на естради, између певачица Светлане Цеце Ражнатовић и Јелене Карлеуше, које траје скоро 20 година, настало је наводно због Цециног мужа Жељка Ражнатовића Аркана,

1617607914_pjimage--7-.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Међутим, како су године пролазиле, повода за тужбу било је на претек. Историја сукоба ове две певачице добро је позната, баш као и резултат последњег суочавања пред судијом када је у судници  дошло до вербалног окршаја након чега је Јелена Карлеуша поднела тужбу против Цеце. 

Изреволтирана честим, запаљивим изјавама плавокосе и интригантне колегинице, као што је оптужба за учествовање Цеце у убиству Зорана Ђинђића, натерале су Ражнатовићеву да и она пресавије табак, па је позив за суд добила и Карлеуша. И тако годинама... 

Иако је Цеца била кратка и суздржана у коментарима за своју ривалку, Јелена често не крије своје "емоције", па је тако у јавност испливала и ова у којој отворено говори о емпатији према Светлани.

Гостујући у једној емисији пре пар година, Јелена Карлеуша је без длаке на језику рекла шта мисли о својој колегиници и љутој ривалки Светлани Цеци Ражнатовић.

На питање шта се дешава са судским процесом, који је трајао дужи временски период, Јелена је рекла следеће:

-Мени су се више о тој жени уста осушила и мислим да је њено време дефинитивно прошло. Ја кад је помињем само јој продужавам агонију битисања у јавности, јер она се појављује у јавност само још када дође на неко суђење са мном и то обично јако лоше обучена. Према томе, дајте да јој не правимо додатни маркетинг, пустимо је да оде у заборав, где је одавно требала да буде, рекла је Јелена, док се водитељка отворено и гласно смејала.

@карлеусастаррр

🤭🤷🏼‍♀️ @карлеусасуперстар #јеленакарлеуса #јк#дива #србија #балкан #фyп #форyоу #форyоупаге #вирал #алпха #ицон #цецаразнатовиц #звездегранда

♬ оригинал соунд - и лове карлy

Како медији преносе, судској агонији је коначно дошао крај, а новинске натписе пуне чланци о победи Ражнатовићеве, иако се званично ни једна од њих није огласила. Како медији преносе, Карлеуша је изгубила спор и жалба је одбијена, због чега ће Јелена морати да плати судске трошкове.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas