Oglas
· · Komentari: 3
ESTRADNI RAT

Karleuša NAJSTRAŠNIJE isprozivala Cecu u emisiji: "Meni su se više o toj ženi usta osušila, ali..." (VIDEO)

Najveće neprijateljstvo na estradi, između pevačica Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, koje traje skoro 20 godina, nastalo je navodno zbog Cecinog muža Željka Ražnatovića Arkana,

1617607914_pjimage--7-.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Međutim, kako su godine prolazile, povoda za tužbu bilo je na pretek. Istorija sukoba ove dve pevačice dobro je poznata, baš kao i rezultat poslednjeg suočavanja pred sudijom kada je u sudnici  došlo do verbalnog okršaja nakon čega je Jelena Karleuša podnela tužbu protiv Cece. 

Izrevoltirana čestim, zapaljivim izjavama plavokose i intrigantne koleginice, kao što je optužba za učestvovanje Cece u ubistvu Zorana Đinđića, naterale su Ražnatovićevu da i ona presavije tabak, pa je poziv za sud dobila i Karleuša. I tako godinama... 

Iako je Ceca bila kratka i suzdržana u komentarima za svoju rivalku, Jelena često ne krije svoje "emocije", pa je tako u javnost isplivala i ova u kojoj otvoreno govori o empatiji prema Svetlani.

Gostujući u jednoj emisiji pre par godina, Jelena Karleuša je bez dlake na jeziku rekla šta misli o svojoj koleginici i ljutoj rivalki Svetlani Ceci Ražnatović.

Na pitanje šta se dešava sa sudskim procesom, koji je trajao duži vremenski period, Jelena je rekla sledeće:

-Meni su se više o toj ženi usta osušila i mislim da je njeno vreme definitivno prošlo. Ja kad je pominjem samo joj produžavam agoniju bitisanja u javnosti, jer ona se pojavljuje u javnost samo još kada dođe na neko suđenje sa mnom i to obično jako loše obučena. Prema tome, dajte da joj ne pravimo dodatni marketing, pustimo je da ode u zaborav, gde je odavno trebala da bude, rekla je Jelena, dok se voditeljka otvoreno i glasno smejala.

@karleusastarrr

🤭🤷🏼‍♀️ @karleusasuperstar #jelenakarleusa #jk#diva #srbija #balkan #fyp #foryou #foryoupage #viral #alpha #icon #cecaraznatovic #zvezdegranda

♬ original sound - i love karly

Kako mediji prenose, sudskoj agoniji je konačno došao kraj, a novinske natpise pune članci o pobedi Ražnatovićeve, iako se zvanično ni jedna od njih nije oglasila. Како mediji prenose, Karleuša je izgubila spor i žalba je odbijena, zbog čega će Jelena morati da plati sudske troškove.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas