Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАРЛЕУШИН НАСТУП НА "БЕОВИЗИЈИ": Јелени је само један члан жирија дао поене, а од тада је у рату са овом колегиницом (ВИДЕО)

Јелена Карлеуша је наступала на "Беовизији" 2004. године када је за представника изабран Жељко Јоксимовић и песма "Лане моје"

1709217106_Foto-Printscreen-Youtube-Jelena-Karleusa.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Јелена Карлеуша
Oglas

Друго полуфинално вече такмичења "Песма за Евровизију" одржаће се вечерас, када ће се публици представити преосталих 14 кандидата. На мрежама се данима води полемика ко ће бранити боје Србије у Малмеу, а званични кандидат биће познат у суботу када ће бити одржано финале.

Ми вас враћамо 20 година уназад, на Беовизију на којој је победу однео Жељко Јоксимовић са песмом "Лане моје". Фестивал није могао тада да прође без скандала, а обележио га је и учешће Јелене Карлеуше с песмом "Моли ме".

Око њеног учешћа било је доста контроверзи, а на крају је заузела 11. место, са освојених само 11 поена.

Чланови жирија су били Гоца Тржан, Душан Ерцеговац, Јелена Илић, Велибор Золак, Биљана Крстић, Јосип Бочек, Силвана Ђурашевић и Слободан Марковић (председник жирија), али и публика која је гласала.

Те године заратиле су Гоца Тржан и Јелена Карлеуша. Гоца је рекла да је страшно уколико Јелена мисли да је боља од Иване Павловић, која је те године на поменутом фестивалу била друга.

О њеном учешћу причало се месецима, а Карлеуша је гостујући код Минимакса изговорила реченицу, која је и данас вирална на друштвеним мрежама.

- Уопште не мислим да сам боља, све је ствар укуса. А ко је то рекао? - питала је Јелена на шта је Минимакс одговорио:

- Гоца Тржан - одговорио је Минимакс.

Њу је тада подржала и Ксенија Пајчин, која је радила кореографију за Јеленину песму и за то добила награду. Када је изашла на сцену да прими награду само је рекла:

- Страшно!

Пајчинова је после образложила зашто је то рекла:

- Па страшно је то што је Јелена Карлеуша добила само једну награду. По мом мишљењу, она је друго место. Прво место је, наравно, Жељко Јоксимовић и "Лане моје", а одмах после њега је Јелена.

Јк је и годину дана раније била део Беовизије, али је тада учествовала као гост.

Она је тада добила награду за албум године ("Само за твоје очи"), где је имала перформанс који је за то време био прилично спектакуларан и доста је подсећао на Мадонине концерте и савремене наступе на Песми Евровизије.

Постоје приче и да је 2015. и 2016. била у ужем избору да буде кандидат за представника, но ништа од тога није било потврђено.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas