Oglas
· · Komentari: 0

KARLEUŠIN NASTUP NA "BEOVIZIJI": Jeleni je samo jedan član žirija dao poene, a od tada je u ratu sa ovom koleginicom (VIDEO)

Jelena Karleuša je nastupala na "Beoviziji" 2004. godine kada je za predstavnika izabran Željko Joksimović i pesma "Lane moje"

1709217106_Foto-Printscreen-Youtube-Jelena-Karleusa.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - Jelena Karleuša
Oglas

Drugo polufinalno veče takmičenja "Pesma za Evroviziju" održaće se večeras, kada će se publici predstaviti preostalih 14 kandidata. Na mrežama se danima vodi polemika ko će braniti boje Srbije u Malmeu, a zvanični kandidat biće poznat u subotu kada će biti održano finale.

Mi vas vraćamo 20 godina unazad, na Beoviziju na kojoj je pobedu odneo Željko Joksimović sa pesmom "Lane moje". Festival nije mogao tada da prođe bez skandala, a obeležio ga je i učešće Jelene Karleuše s pesmom "Moli me".

Oko njenog učešća bilo je dosta kontroverzi, a na kraju je zauzela 11. mesto, sa osvojenih samo 11 poena.

Članovi žirija su bili Goca Tržan, Dušan Ercegovac, Jelena Ilić, Velibor Zolak, Biljana Krstić, Josip Boček, Silvana Đurašević i Slobodan Marković (predsednik žirija), ali i publika koja je glasala.

Te godine zaratile su Goca Tržan i Jelena Karleuša. Goca je rekla da je strašno ukoliko Jelena misli da je bolja od Ivane Pavlović, koja je te godine na pomenutom festivalu bila druga.

O njenom učešću pričalo se mesecima, a Karleuša je gostujući kod Minimaksa izgovorila rečenicu, koja je i danas viralna na društvenim mrežama.

- Uopšte ne mislim da sam bolja, sve je stvar ukusa. A ko je to rekao? - pitala je Jelena na šta je Minimaks odgovorio:

- Goca Tržan - odgovorio je Minimaks.

NJu je tada podržala i Ksenija Pajčin, koja je radila koreografiju za Jeleninu pesmu i za to dobila nagradu. Kada je izašla na scenu da primi nagradu samo je rekla:

- Strašno!

Pajčinova je posle obrazložila zašto je to rekla:

- Pa strašno je to što je Jelena Karleuša dobila samo jednu nagradu. Po mom mišljenju, ona je drugo mesto. Prvo mesto je, naravno, Željko Joksimović i "Lane moje", a odmah posle njega je Jelena.

Jk je i godinu dana ranije bila deo Beovizije, ali je tada učestvovala kao gost.

Ona je tada dobila nagradu za album godine ("Samo za tvoje oči"), gde je imala performans koji je za to vreme bio prilično spektakularan i dosta je podsećao na Madonine koncerte i savremene nastupe na Pesmi Evrovizije.

Postoje priče i da je 2015. i 2016. bila u užem izboru da bude kandidat za predstavnika, no ništa od toga nije bilo potvrđeno.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas