Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
лепо

Катарина Грујић изашла из породилишта: "Било је суза када сам видео наше дете"

Певачица Катарина Грујић изашла је из породилишта данас, а сачекао ју је супруг Марко Гобељић.

1639921865_katarina_marko_19122021_0031.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

- Најсрећнија сам на свету, овај осећај не може да се опише речима - узбуђено је поручила млада мајка Катарина Грујић, која је, у пратњи супруга Марка Гобељића на Светог Николу изнела из породилишта њихову ћерку Катју.

- Не можемо још да кажемо на кога беба личи, ја се надам да личи на мене. Једва чекам да дођемо кући. Највише времена ћу ја проводити са бебом, наравно, али ту су моја свекрва и моја мама, Марко. Он је плакао кад је видео ћерку, то су емоције које се не могу описати - изјавила је Каћа пре него што се запутила у породични дом.

Фото: Ата имагес

Беба је стигла на свет пре четири дана  у једном приватном породилишту. На рођењу је добила највишу оцену, десет. Будући да је порођај протекао у најбољем реду, мама и ћерка су под надзором лекара остале тек колико је било неопходно да се опораве.

За то време, срећни тата организовао је велику прославу. Када је чуо да је постао отац, обукао је мајицу са натписом “Добродошла Катја”.

- Први су ми исцепали мајицу Катаринина сестра и мој кум. Било је суза када ме је Каћа звала из болнице и кад сам видео наше дете - није крио емоције Марко.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas