· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Катарина Грујић открила детаље везе са фудбалером (ФОТО)

Певачица ужива у љубави са фудбалером

1604758648_amigi_30062020_0045.jpg
Фото: Атаимагес

Катарина грујић, недавно је открила да је већ месецима у срећној вези са фудбалером Црвене Звезде, Марком Гобељићем.

Прочитајет још: Емина Јаховић открила о којој ствари је ЛАГАЛА

Иако њих двоје уживају у љубави, постоје разлози због којих није желела пре да открива своју романсу. У једној емисији испричала је, да људи често себи дају за право да се мешају и да није желела да свог партнера изложи непријатним ситуацијама.

Тек када је он био спреман да јавно признају да су заљубљени, Каћа је на свој Инстаграм поставила њихову заједничку фотографију.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Срећан рођендан бејб ❤️🤍 @гобељамг7 🥳

А пост схаред бy Катарина Грујиц́ (@катаринагрујиц.долл) он

- Месецима смо крили да смо у вези, како због његовог посла тако и због мог. Некада, када људи много знају спремни су на све начине да униште туђу срећу, ваљда то раде из свог незадовољства. Ми се не плашимо ничега, стравно нам је лепо у вези. Уживамо, а најбитније је да смо заљубљени и да се волимо. Шта други причају то је небитно. Сматрам да је прави тренутак био да обелоданимо то за његов рођендан. Он се сложио са тим и био је одушевљен. Мислим да је то права љубав чим сам се ја усудила након толико година да објавим слику са својим партнером. Он је прави џентлмен и господин. Мени се највише допао његов карактер и његова личност - рекла је Каћа у емисији "ДеТоxиц".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.