Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кејт Мидлтон објаснила како ју је принц Луис тешио након смрти краљице Елизабете

Најмлађе дете Кејт и Вилијама, принц Луис, имао је речи утехе за родитеље

1662882135_profimedia-0721452079.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принчеви Вилијам и Хари су заједно са супругама Кејт Мидлтон и Меган Маркл прошетали испред палате Виндзор како би се обратили окупљенима и погледали остављено цвеће.

Принцеза од Велса, Кејт Мидлтон, овом приликом говорила је и о реакцији најмлађег сина, принца Луиса, на смрт краљице Елизабете. 

У кратком снимку, Кејт каже: "Мој мали Луис је тако сладак. Рекао је, 'Мама не брини, јер је бака сада са прадедом", преноси Хелло.

Прочитајте још: Вилијам и Кејт са Харијем и Меган први пут у јавности од 2020. године: Обратили се окупљенима, а ево ко је први позвао (ВИДЕО)

Појава принца Вилијама и Кејт била је невероватно дирљива за многе јер су се поново ујединили са војводом и војвоткињом од Сасекса први пут после више од две године. Излазак је уследио само неколико минута након што је принц Вилијам објавио емотивну изјаву у којој је одао почаст својој баки.

- У четвртак је свет изгубио изванредног лидера, чија је посвец́еност земљи, краљевствима и Комонвелту била апсолутна. Толико ц́е се у наредним данима рец́и о значењу њене историјске владавине. Међутим, изгубио сам баку. И док ц́у туговати због њеног губитка, невероватно сам захвалан. Била је уз мене у мојим најсрец́нијим тренуцима. И била је уз мене током најтужнијих дана мог живота. Знао сам да ц́е овај дан доц́и, али проц́и ц́е неко време пре него што ц́е се стварност живота без баке заиста осетити стварном. Захваљујем јој на љубазности коју је показала мојој породици и мени. И захваљујем јој се у име моје генерације што је пружила пример служења и достојанства у јавном животу који је био из другог доба, али увек релевантан за све нас. Моја бака је  рекла да је туга цена коју плац́амо за љубав. Сва туга коју ц́емо осец́ати у наредним недељама биц́е сведочанство љубави коју смо осец́али према нашој изузетној краљици. Одац́у јој почаст тако што ц́у подржавати свог оца, на све могуц́е начине - рекао је у изјави принц Вилијам, преноси британски Хелло.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas