Oglas
· · Komentari: 0

Kejt Midlton objasnila kako ju je princ Luis tešio nakon smrti kraljice Elizabete

Najmlađe dete Kejt i Vilijama, princ Luis, imao je reči utehe za roditelje

1662882135_profimedia-0721452079.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Prinčevi Vilijam i Hari su zajedno sa suprugama Kejt Midlton i Megan Markl prošetali ispred palate Vindzor kako bi se obratili okupljenima i pogledali ostavljeno cveće.

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, ovom prilikom govorila je i o reakciji najmlađeg sina, princa Luisa, na smrt kraljice Elizabete. 

U kratkom snimku, Kejt kaže: "Moj mali Luis je tako sladak. Rekao je, 'Mama ne brini, jer je baka sada sa pradedom", prenosi Hello.

Pročitajte još: Vilijam i Kejt sa Harijem i Megan prvi put u javnosti od 2020. godine: Obratili se okupljenima, a evo ko je prvi pozvao (VIDEO)

Pojava princa Vilijama i Kejt bila je neverovatno dirljiva za mnoge jer su se ponovo ujedinili sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa prvi put posle više od dve godine. Izlazak je usledio samo nekoliko minuta nakon što je princ Vilijam objavio emotivnu izjavu u kojoj je odao počast svojoj baki.

- U četvrtak je svet izgubio izvanrednog lidera, čija je posvećenost zemlji, kraljevstvima i Komonveltu bila apsolutna. Toliko će se u narednim danima reći o značenju njene istorijske vladavine. Međutim, izgubio sam baku. I dok ću tugovati zbog njenog gubitka, neverovatno sam zahvalan. Bila je uz mene u mojim najsrećnijim trenucima. I bila je uz mene tokom najtužnijih dana mog života. Znao sam da će ovaj dan doći, ali proći će neko vreme pre nego što će se stvarnost života bez bake zaista osetiti stvarnom. Zahvaljujem joj na ljubaznosti koju je pokazala mojoj porodici i meni. I zahvaljujem joj se u ime moje generacije što je pružila primer služenja i dostojanstva u javnom životu koji je bio iz drugog doba, ali uvek relevantan za sve nas. Moja baka je  rekla da je tuga cena koju plaćamo za ljubav. Sva tuga koju ćemo osećati u narednim nedeljama biće svedočanstvo ljubavi koju smo osećali prema našoj izuzetnoj kraljici. Odaću joj počast tako što ću podržavati svog oca, na sve moguće načine - rekao je u izjavi princ Vilijam, prenosi britanski Hello.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas