Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кејт Винслет оборила рекорд током снимања: Том Круз више није први

Тома Круза надмашила је колегиница, оскаровка Кејт Винслет.

1671028257_profimedia-0744227050.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Познато је да Том Круз не користи услуге каскадера током снимања, тако је успео да постави рекорд задржавања даха под водом од шест и по минута у франшизи "Немогуц́а мисија". Ипак,  звезда наставка филма "Аватар: Пут воде" успела је да надмаши његов рекорд и постави нови.

Кејт Винслет је открила да постоји видео снимак њеног рекордног задржавања даха под водом. Винслетова је задржала дах седам минута и 15 секунди, оборивши рекорд Тома Круза.

Прочитајте још: Жизел Бундшен блиста у "злату" месец дана након развода: Манекенка одушевила присутне

- Имам снимак на коме се појављујем и говорим: "Јесам ли мртава". И онда говорим: "Колико је било моје време‘“. Одмах сам желео да знам своје време. И нисам могла да верујем... - рекла је Кејт у разговору за Тотал Филм магазин.

Кејт је овиме оборила и сопствени рекорд који је вец́ износио шест минута и 14 секунди. Винслет је рекла да је снимање у огромним резервоарима за воду „потпуно невероватно“.

- Апсолутно ми се допало. Када радите са правим стручњацима који знају како да вас чувају и знају како да вас науче да максимизирате свој пуни потенцијал у оваквој ситуацији. Било је то невероватно искуство. То није нешто што можете сами да испробате код куц́е - искрена је била Кејт.

Прочитајте још: Џенифер Лопез и Бен Афлек заљубљени као некада: Певачица у удобном зимском стајлингу (ФОТО)

Због захтевног процеса задржавања даха глумица је прошла обуку, а поред ње је био тим који је био среман да помогне у сваком тренутку.

Када су је у телевизијској емисији питали шта је пресудило да оствари невероватан подвиг, рекла је да је све у нашој глави. Научила је да умири свој ум у тренуцима када се њено тело бори за дах и тако је успела.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas