· · Коментари: 0
лепота и нега

КЕЈТ ВИНСЛЕТ ОТКРИВА КАКО ДА ИЗГЛЕДАТЕ САВРШЕНО И СА 46 ГОДИНА: Потпуно бесплатни трикови које може да примени АПСОЛУТНО СВАКА ЖЕНА

Кејт Винслет одржава своје лице и фигуру на крајње природан и свима приступачан начин.

1644479055_profimedia-0632914995.jpg
Фото: Профимедиа

Глумица Кејт Винслет напунила је 46 година, а њен тен, кожа и коса изгледају здраво и неговано. Гумица је једна од ретких познатих личности које бирају природне третмане лепоте, а њене навике за витку фигуру и лепу кожу су изузетно једноставне и може их применити свака жена.

"Искрено, научила сам да здравље долази пре него што посегнем за огледалом или боцом производа", рекла је Кејт у једном интервјуу за британски Вогуе

Додала је како се са годинама мењају приоритети, жена их постаје свеснија и зрелија: "Гледам се у огледало све мање и мање како старим. У двадесетим годинама вероватно сам више размишљала о свом изгледу него сада, из простог разлога што како старим имам важније ствари које ме брину од тога како изгледам. Мој приступ лепоти ових дана долази из жеље да се осећам срећно и здраво. Осим тога, знам да се најлепше осећам када осећам да сам добра мама, и када дајем све од себе у свом послу и када волим своју породицу. Ако се прво бринем о себи и још боље могу да бринем о свима осталима. И то је нешто што сам могла да научим тек са годинама."

Прочитајте још: Како СПАВАЊЕ утиче на БОРЕ? Ове положаје би требало избегавати

Како је навела, Кејт Винселт скоро никад не суши косу феном јер нема времена, а од козметике за негу коже комбинује два серума са витамином Е. "Дакле, мој главни савет би била вода. Вода, вода, вода. Одржавајте тело хидрираним и кожа ће то ценити" - објаснила је.

За негу коже тела глумица је објаснила да углавном користи природна уља, како би избгла превише хемијских производа на кожи. "Сан и здравље играју велику улогу у свежем изгледу. Ако сам преуморна или под стресом, никаква шминка и коса не могу прикрити утицај тога на нечије лице."

Од шминке Кејт Винслет најчешће ставља танке слојеве пудера, мало маскаре и увија трепавице. Како је навела, има изузетно једноставну и брзу рутину свакодневног шминкања.

Прочитајте још: Природан третман ЛИЦА: Ствар коју сви ИМАМО У КУЋИ решава многе проблеме са кожом

Глумица је истакла да ужива у вежбању, "али не фанатично". Њене омиљене активности су предности су поwер јога, барре кардио (тренинг који комбинује балетске покрете, вежбе снаге из пилатеса и добро истезање тела) и шетња пса.

                     Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.