· · Коментари: 1

Ко ће глумити Минимакса а ко Цецу и Аркана? Снима се ФИЛМ О КСЕНИЈИ ПАЈЧИН, познато и када пада прва клапа

Снима се биографски филм о једној од највећих звезда деведесетих

1660287213_ksenija-naslovna.png
Фото: Инстаграм/Принтскрин/xениа.пајцин

Једна од наших највећих звезда деведесетих Ксенија Пајчин биће овековечена на филмском платну у биографском остварење.

Снимање је већ заказано за 2023. годину.

Живот и смрт Ксеније Пајчин и данас интригирају јавност. Ипак, мислим да она не заслужује да јој се преврћу кости и очитава ДНК 12 година након прераног одласка. Жеља нам је да овај филм представи успон и живот, који је прекинут прерано, једне београдске гето принцезе, која је била, по много чему, изузетна. Није било мушкарца који није маштао о њој. А и жене су јој се дивиле. Уживале у њеним талентима. Имала је невероватну енергију. Познавао сам је довољно да могу да загребем у њену душу, али још битније од тога ми је што су њени пријатељи били спремни да нам помогну да до сржи продремо у њену личност и покушамо да је представимо најреалистичније - истиче за "Курир" продуцент филма.

Фото: Инстаграм/Принтскрин/xениа.пајцин

Продуценти нису желели да откривају детаље филма али оно што је познато је да се ради о високобуџетном филму који ће приказивати догађаје са краја деведесетих и почетка двехиљадитих. У продукцију је укључена једна од националних ТВ станица, као и једна платформа.

Кастинзи за главне и споредне улоге су у току, а поред нестрпљења које ће постојати док се не објави ко ће глумити преминулу певачицу и њеног дечка Филипа Каписоду, пођеднако је занимљиво кавидети како ће у филму бити представљене и друге познате личности.

Прочитајте још: Он је био њена НАЈВЕЋА ЉУБАВ: Упркос његовим проблемима са законом, овог дечка је КСЕНИЈА ПАЈЧИН највише волела (ФОТО)

Најављује се да ће одабрани глумци одиграти ликове као што су покојни водитељ Милован Илић Минимакс, Биг Лале, бројни познати новинари. Биће занимљиво на филмском платну оживети и лик Жељка Ражнатовића Аркана, кога ће играти тренутно веома популаран глумац, док ће велико изненађење за публику бити ко ће тумачити лик Цеце Ражнатовић.

Такође, продуценти су најавили да ће посебно водити рачуна о глумцима и маскама када су у питању аутентичне личности.

Фото: Инстаграм/Принтскрин/xениа.пајцин

Подсетимо, Ксенија Пјчин рођена је 3. децембра 1977. године у Београду. Своју каријеру започела је као певачица у ноћним клубовима, а врло кратко након тога нашла се у естрадним водама. Постала је члан групе Дак и снимила песму "Дачо, волим те" која ју је и прославила поставши велики хит деведесетих. Након тога, Ксенија је напустила групу и посветила се соло каријери, а за собом је оставила 4 албума и седам синглова. 

Трагично је настрадала 16. марта 2012. године када ју је убио дечко Филип Каписода, који је након тога извршио самоубиство.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.