· · Коментари: 0

Ко је била супруга чувеног Гидре? Мало ко зна да је ОВА ГЛУМИЦА освојила његово срце (ФОТО)

Драгомир Бојанић Гидра трудио се да свој приватан живот држи подаље од јавности

1653119957_gidra.png
Фото: Јутјуб/принтскрин

Жика из "Жикине династије" била је његова најзапаженија улога, а реплике из култне серије и даље се препричавају. Готово да нема особе коју није бар једном насмејао, а легендардни Гидра имао је запажене улоге и у великим остварењима попут "Валтер брани Сарајево", "Мајстори", "Отписани", "Хајде да се волимо", "Врућ ветар" и многим другим.

Мало ко зна да је његово срце освојила глумица Љиљана Контић, са којом се венчао 1966. године. У браку су добили ћерку Јелену.

Једном приликом, Гидра је отворено признао:

- Нисам веровао да могу бити тако упецан. Када сам био младић, нисам могао ни да претпоставим да ћу једног дана бити толико везан за породицу - преноси "Блиц".

Глумац се увек трудио да свој породичан живот сачува за себе, па су њихове заједничке фотографије у новинама биле реткост.

Прочитајте још: "Није предосећао да му се ближи крај": Брат Игора Старовића отворио душу и открио страшне детаље болести фронтмена "Дивљих кестена"

Љиљану Контић публика највише памти по улози Љепосаве у серији  "Ђекна још није умрла. а кад ће не знамо", а занимљиво је да је кадар делила са својим мужем у филму "Шта се згоди, кад се љубав роди".

Једном приликом је изјавила да јој је породица увек била на првом месту, те да због тога није постигла више у својој каријери.

Бојанића памтимо као врхунског комичара, али његов живот није био лак. Више о томе можете прочитати овде. 

Бонус видео:

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.