Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Људи мисле да сам арогантан": Петар Бенчина открио како га доживљавају, па додао у којим ситуацијама избегава да се нађе са супругом на истом месту

Петар Бенчина и Тамара Драгичевић важе за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени

1659167648_petarb.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Петар и Тамара већ једанаест година уживају у љубави, коју су крунисали браком. Петар је своју изабраницу запросио 2015. године, а 2016. су изговорили судбоносно "да". Поносни су родитељи двоје дивне деце, а сви се питају како успевају да ускладне пословне и приватне обавезе, с обзиром да пробе, представе и снимања трају сатима.

- Па, тешко је све уклопити, сада сам мало релаксиранији, па сам успео, али иначе то је доста тешко, открио је Бенчина за "Блиц".

Стекли су огромну популарност, заједно се појављују на многим дешавањима. Привлаче доста пажње, па је Петар открио да ли воле да иду заједно градом:

- Када је посао у питању идемо заједно, водимо рачуна када ко шта може, да ли може, али то некако иде само од себе.

Прочитајте још: Овако изгледа СЕСТРА ЕМИНЕ ЈАХОВИЋ: Баве се потпуно различитим професијама (ФОТО)

Признаје да је некада тешко ускладити све обавезе, па им упомоћ пристиже "бака сервис".

- Имамо помоћ и моје и Тамарине маме, доста нам значе с клинцима. Ту су и моје сестре и њена сестра. Обе наше породице су велике и то је заправо једна велика заједничка породица и увек је занимљиво.

Открио је да избегава да иде са супругом у шопинг и да не воли да обилази радње:

- Па да, не идемо заједно у шопинг...

У овој активности баш и не ужива:

- Не, то све брзо обавим, такорећи самурајски - рекао је глумац.

Своју популарност стекао је радом и трудом, без иједног скандала. Труди се да увек изгледа озбиљно, а како је уз то често глумио негативце, људи га понекад доживљавај урогантним:

- Па јесте. Дешавало се то да ме људи тако доживљавају. Тога нисам свестан и то је нешто што је изван моје моћи. Доста ме људи доживљава другачије од оног какав сам заиста и то је у реду. Имам, наравно, стрпљења и не могу да реагујем другачије осим тога какав сам. Само је питање времена да људи којима је стало до мене открију неке друге стране моје личности. Вероватно такво искуство има много људи, посебно колега, јер су људи склони да нас поистовећују са улогама које играмо или просто им се неко учини својим изгледом, појавом, гестом или наступом таквим, а заправо човек може бити врло осећајан - објаснио је.

Прочитајте још: Да ли знате ко је на слици? Данас је једна од наших најпознатијих ПЕВАЧИЦА, а таленат је показивала од малих ногу (ФОТО)

Открио је да га од септембра чекају нови пројекти, те и да му је породица јако важна:

У нашем животу су то приоритети деца и породица. Наравно да о послу причамо, коментаришемо, да делимо искуства. Али нам то није фокус када смо код куће. Имамо дивну породицу, пријатеље које нису из овог посла и разговор са њима нам дође као вентил - објаснио је Петар за “Блиц”.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas