Oglas
· · Komentari: 0

Ko je bila supruga čuvenog Gidre? Malo ko zna da je OVA GLUMICA osvojila njegovo srce (FOTO)

Dragomir Bojanić Gidra trudio se da svoj privatan život drži podalje od javnosti

1653119957_gidra.png
Foto: Jutjub/printskrin
Oglas

Žika iz "Žikine dinastije" bila je njegova najzapaženija uloga, a replike iz kultne serije i dalje se prepričavaju. Gotovo da nema osobe koju nije bar jednom nasmejao, a legendardni Gidra imao je zapažene uloge i u velikim ostvarenjima poput "Valter brani Sarajevo", "Majstori", "Otpisani", "Hajde da se volimo", "Vruć vetar" i mnogim drugim.

Malo ko zna da je njegovo srce osvojila glumica LJiljana Kontić, sa kojom se venčao 1966. godine. U braku su dobili ćerku Jelenu.

Jednom prilikom, Gidra je otvoreno priznao:

- Nisam verovao da mogu biti tako upecan. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu - prenosi "Blic".

Glumac se uvek trudio da svoj porodičan život sačuva za sebe, pa su njihove zajedničke fotografije u novinama bile retkost.

Pročitajte još: "Nije predosećao da mu se bliži kraj": Brat Igora Starovića otvorio dušu i otkrio strašne detalje bolesti frontmena "Divljih kestena"

LJiljanu Kontić publika najviše pamti po ulozi LJeposave u seriji  "Đekna još nije umrla. a kad će ne znamo", a zanimljivo je da je kadar delila sa svojim mužem u filmu "Šta se zgodi, kad se ljubav rodi".

Jednom prilikom je izjavila da joj je porodica uvek bila na prvom mestu, te da zbog toga nije postigla više u svojoj karijeri.

Bojanića pamtimo kao vrhunskog komičara, ali njegov život nije bio lak. Više o tome možete pročitati ovde. 

Bonus video:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas