Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је богатији? Цеца Ражанатовић "испрозивала" Сашу Поповића, а онда је уследио неочекивани одговор (ВИДЕО)

Певачица прозвала Сашу Поповића да је пун пара

1668069300_ceca.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/звезде гранда специјал
Oglas

Цеца Ражнатовић и Саша Поповић, гостујући у емисији "Звезде гранда специјал" имали су полемику око новца, односно ко је од њих двоје богатији.

Прочитајте још: Холивудски гламур синоћ у Београду: Јована Стојиљковић прошетала црвеним тепихом у савршено кројеном оделу (ФОТО)

Фолк звезда, упитала је Сашу до када мисли да привређује, јер како је навела, слаже милионе и сматра да му није потребно више пара.

- Пошто ти још радиш, градиш, ствараш, милионе слажеш, је л’ ти верујеш у реинкарнацију, хоћеш поново да се родиш, па да откопаш те паре? Не разумем, шта ће ти више? – рекла је Цеца са осмехом, а онда је уследио Сашин одговор:

- Ти то мени кажеш? -рекао је Поповић

- Ја теби! Ја сам за тебе пука сиротиња, само што имам много велику душу, емоцију – истакла је она, а онда је Саша почео да се смеје.

- Па, ти си више зарадила од мене. Дај, Цецо, немој да ми прича. Ти си богатија од мене - рекао је бивши директор Гранда.

Прочитајте још: Сека Саблић проговорила о односу са комшијама: “Прво су ми се увлачили, па забили нож у леђа”

 - У чему, у крвним зрнцима? - Ма, дај, Поповићу, нећемо милионски аудиторијум да лажемо. Вила овде, вила онде, брод овде, брод онде, спејс-шатлови испред куће. Види ти ово, ово да пишнеш на њему кошта 5-6 хиљада долара - рекла је Цеца, а онда и закључила да се шали.

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas