Oglas
· · Komentari: 0

Ko je bogatiji? Ceca Ražanatović "isprozivala" Sašu Popovića, a onda je usledio neočekivani odgovor (VIDEO)

Pevačica prozvala Sašu Popovića da je pun para

1668069300_ceca.jpg
Foto: Instagram prinscreen/zvezde granda specijal
Oglas

Ceca Ražnatović i Saša Popović, gostujući u emisiji "Zvezde granda specijal" imali su polemiku oko novca, odnosno ko je od njih dvoje bogatiji.

Pročitajte još: Holivudski glamur sinoć u Beogradu: Jovana Stojiljković prošetala crvenim tepihom u savršeno krojenom odelu (FOTO)

Folk zvezda, upitala je Sašu do kada misli da privređuje, jer kako je navela, slaže milione i smatra da mu nije potrebno više para.

- Pošto ti još radiš, gradiš, stvaraš, milione slažeš, je l’ ti veruješ u reinkarnaciju, hoćeš ponovo da se rodiš, pa da otkopaš te pare? Ne razumem, šta će ti više? – rekla je Ceca sa osmehom, a onda je usledio Sašin odgovor:

- Ti to meni kažeš? -rekao je Popović

- Ja tebi! Ja sam za tebe puka sirotinja, samo što imam mnogo veliku dušu, emociju – istakla je ona, a onda je Saša počeo da se smeje.

- Pa, ti si više zaradila od mene. Daj, Ceco, nemoj da mi priča. Ti si bogatija od mene - rekao je bivši direktor Granda.

Pročitajte još: Seka Sablić progovorila o odnosu sa komšijama: “Prvo su mi se uvlačili, pa zabili nož u leđa”

 - U čemu, u krvnim zrncima? - Ma, daj, Popoviću, nećemo milionski auditorijum da lažemo. Vila ovde, vila onde, brod ovde, brod onde, spejs-šatlovi ispred kuće. Vidi ti ovo, ovo da pišneš na njemu košta 5-6 hiljada dolara - rekla je Ceca, a onda i zaključila da se šali.

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas