Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је девојка од које се Лепа Брена не одваја? Учествовала је на Евровизији и УНУКА је нашег познатог глумца (ФОТО)

По свему судећи певачици је ова девојка најбоља другарица

1673956307_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-ivabanicevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - ивабаницевиц
Oglas

Само један поглед на профил Иве Банићевић на Инстаграму довољан је да видите колико обожава Лепу Брену. Чини се, и певачица њу. Свака друга фотографија показује њихове заједничке тренутке - уживају у вечерама, коктелима и позирају у гламурозним издањима. Биле су у Загребу, Мајамију, Штутгарту, а сви се питају ко је ова девојка и зашто су Брена и она толико нераздвојне.

Ива Банићевић је такође певачица, а тренутно наступа у бенду Лепе Брене. Била је пратећи вокал многим великим музичарима са наших простора. Учествовала је на Евровизији, наступала је са групом Балканика и са певачицом Александром Радовић. Иначе, Ива је унука глумца Петра Банићевића. Играо је у двадесетак филмова и више од 50 телевизијских драма и серија, а знамо га као доктора Вуловића из "Срећних људи".

 

Прочитајте још: Испливао снимак Даре Бубамаре и Чкаље од пре 30 година: Многи сматрају да је њено ПОНАШАЊЕ било непримерено (ВИДЕО)

- Он је био мој улаз у уметност. Заједно смо, иако сам била релативно мала, гледали балет доста појачаног звука, нетремице… Правио је представе ни од чега. Имао је за мене стрпљење и благост, причао ми је приче, читао књиге… Имали смо наш свет, који сам тако волела. Био је топао, пун љубави, обожавао ме је и то сам могла да приметим у свакој његовој речи, гесту и осмеху - говорила је за медије Ива.

 

Очекивано, Ива само речи хвале за Лепу Брену.

- Заиста је велики професионалац. Уједно, она је снажна, духовита и топла особа. Уживам радећи са њом - рекла је Ива једном приликом. Иначе, она је веома активна на друштвеним мрежама, а њене фотке броје стотине лајкова.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas