Oglas
· · Komentari: 0

Ko je devojka od koje se Lepa Brena ne odvaja? Učestvovala je na Evroviziji i UNUKA je našeg poznatog glumca (FOTO)

Po svemu sudeći pevačici je ova devojka najbolja drugarica

1673956307_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-ivabanicevic.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/Instagram - ivabanicevic
Oglas

Samo jedan pogled na profil Ive Banićević na Instagramu dovoljan je da vidite koliko obožava Lepu Brenu. Čini se, i pevačica nju. Svaka druga fotografija pokazuje njihove zajedničke trenutke - uživaju u večerama, koktelima i poziraju u glamuroznim izdanjima. Bile su u Zagrebu, Majamiju, Štutgartu, a svi se pitaju ko je ova devojka i zašto su Brena i ona toliko nerazdvojne.

Iva Banićević je takođe pevačica, a trenutno nastupa u bendu Lepe Brene. Bila je prateći vokal mnogim velikim muzičarima sa naših prostora. Učestvovala je na Evroviziji, nastupala je sa grupom Balkanika i sa pevačicom Aleksandrom Radović. Inače, Iva je unuka glumca Petra Banićevića. Igrao je u dvadesetak filmova i više od 50 televizijskih drama i serija, a znamo ga kao doktora Vulovića iz "Srećnih ljudi".

 

Pročitajte još: Isplivao snimak Dare Bubamare i Čkalje od pre 30 godina: Mnogi smatraju da je njeno PONAŠANJE bilo neprimereno (VIDEO)

- On je bio moj ulaz u umetnost. Zajedno smo, iako sam bila relativno mala, gledali balet dosta pojačanog zvuka, netremice… Pravio je predstave ni od čega. Imao je za mene strpljenje i blagost, pričao mi je priče, čitao knjige… Imali smo naš svet, koji sam tako volela. Bio je topao, pun ljubavi, obožavao me je i to sam mogla da primetim u svakoj njegovoj reči, gestu i osmehu - govorila je za medije Iva.

 

Očekivano, Iva samo reči hvale za Lepu Brenu.

- Zaista je veliki profesionalac. Ujedno, ona je snažna, duhovita i topla osoba. Uživam radeći sa njom - rekla je Iva jednom prilikom. Inače, ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, a njene fotke broje stotine lajkova.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas