Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је заправо ЛАУШЕВИЋЕВ син из серије "Калкански кругови"? Улогу "мачијег смеха" је одиграо маестрално, али наглашава да му ГЛУМА није на првом месту

Лазар Николић је јавности постао интересантан након улоге у серији "Калкански кругови"

1693828310_kalkanski-krugovi.jpg
Фото: Јутјуб принтскрин/РТС Приказује
Oglas

Глумац Лазар Николић сјајно је у серији "Калкански кругови" одиграо улогу Петра или "мачјег смеха", једног од најтајанственијих становника Забрана, а у новом наставку ове серије, његова прича добија наставак.

Лазар је открио детаље са снимања о којима ће се засигурно причати.

- Кад завршиш кадар, окренеш се и видиш да цео сет плаче. То је била невероватна лепота, та емоција је буквално текла. Кад имате партнера као што је Жарко Лаушевић, који вам даје све, онда све излази и из вас, и то потпуно природно, заиста као отац и син, изјавио је Николић.

 

 

Младог глумца видели смо у серијама "Бисер Бојане" и "Преживети Београд", а у глуми је завршио кад је схватио да неће ништа велико направити у фудбалу.

- Глума није најважнија ствар у мом животу - истиче на самом почетку разговора млади уметник.

 

 

- Мимо тога имам неке друге и веће приоритете, јер сматрам да је од глуме важнија породица и, пре свега, бити човек, посебно у данашње време. А што се глуме тиче, као дете сам увек имао потребу да се изразим и да нешто кажем на неки духовит или саркастичан начин, и мислим да одатле почиње тај порив према уметности. Десет година сам играо фудбал и био члан репрезентације Црне Горе. Увек сам забављао саиграче у свлачионици анегдотама и шалама. Постоји једна сјајна прича из тог периода. Кад смо били на Олимпијским играма у Сингапуру, ја сам био резервни голман. Изгубили смо утакмицу од Боливије и враћали смо се у олимпијско село аутобусом, сви јако тужни и незадовољни. У једном моменту позове ме селектор и ја сав пресрећан очекујем да ће ми дати да браним на следећој утакмици, јер се први голман лоше показао. Међутим, он ми каже: "Хајде дигни неку песму, орасположи екипу." Рекох: "Хоћу шефе, хоћу." И кренем, а он ме пита: "Шта мислиш, што те ја држим овде? Зато што си добар голман? Не. Него због атмосфере." Тада сам схватио да нећу изградити спортску каријеру, испричао је глумац.

 

- Студирао сам Дипломатију и безбедност пре глуме и у Подгорици сам провео једну годину током које је мој брат од стрица похађао драмску секцију код Петра Пејаковића, Славише Грубиша и Марије Бацковић. Једне вечери сам му рекао да бих волео да пођем са њим, и тако је све кренуло. Били су то вероватно неки знакови којих нисам био свестан, неки божји благослов. Да тада нисам отишао, вероватно никада не бих ни пошао овим путем, јер пре тога са уметношћу нисам имао додирних тачака. Моја мајка је домаћица, отац се бавио некретнинама, тако да нико из породице није тежио ка томе. У тој драмској секцији сам првих месец дана све карикирао, а онда ми је Пејаковић, диван редитељ и педагог, једног дана рекао: "Хајде сад само буди ти. Шта год да се деси, буди ти". И мало-помало, схватио сам шта је глума, испричао је Лазар у интервјуу за 24седам.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas