Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДЕРНА ЖЕНА

"Код мене нема запршке, не кува се купус": Сузана Манчић ОТКРИЛА ТАЈНУ доброг изгледа и успешног брака (ФОТО)

Сузана Манчић живи живот који многе жене могу да сањају.

1637314081_pjimage--39-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/сузанаманцицоффициал
Oglas

Водитељка Сузана Манчић ужива у мирном животу са партнером, а сада је открила и која је тајна њиховог складног односа.

Рецепт за срећан брак

У јутарњем програму, Сузана је открила рецепт за добре партнерске односе.

"Никада немој да провераваш партнеру поруке, џепове или било шта друго. Једноставно, увек ћеш наћи нешто што ти се неће допасти. Живот је толико кратак и љубав тако кратко траје, немој да је загорчавате од самог почетка." рекла је Сузана, а потом додала.

"Ако не поштујеш свог партнера, ти не поштујеш ни себе и на неки начин омаловажаваш себе. Не бих никада опростила лаж. Ако слажеш, ниси у проблему. И мене су хватали у лажи и тада сам укапирала да ако не лажем, ако увек говорим истину, нећу никад бити у проблему. Увек је лакше кад су све карте отворене, лакше се барата са тим".

Сузана и њен супруг Симица цело лето су провели у Грчкој, у Србију се вратила на две недеље и поново одлази код супруга.

Прочитајте још: "СРАМ ИХ БИЛО, НЕЋУ ДА ИГРАМ ЗА ЈЕДНОГ ГЛЕДАОЦА": Љубомир Бандовић ОШТРО о старијим колегама - Ево због чега не би изашао на бину (ФОТО)

"Планирам већ сутра за Грчку, јер ми је у понедељак рођендан, а мој муж мени спрема неко изненађење тамо", рекла је сузана па открила и каква је домаћица.

"Код мене запршке нема, не кува се купус, нема ни сарме. Сарму једем по кућама, кисели купус у кафани. Али ја волим да изгледам лепо, то је ваљда једно самопоштовање. И кувам и оперем судове, али увек волим да изгледам лепо", закључила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas