Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОНСТРАКТА направила општу пометњу: Шпанци "ОДЛЕПИЛИ" за препознатљивом кореографијом (ВИДЕО)

Констракта наставила је турнеју по Европи

1650264546_konstrakta.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Представница Србије на песми за Евровизију, која ће се у мају одржати у Италији, наставила је турнеју по Европи, није успела да се појави на последњем предевровизијском наступу који је одржан у Шпанији.

Прочитајте још: Да ли је препознајете? Одувек је пленила пажњу природном лепотом, а данас је једна од наших најпопуларнијих глумица (ФОТО)

Наиме, иако се певачица није појавила на бини, јер је била спречена због болести, нумере "Ин цорпоре сано", одзвањала је двораном у Мадриду. Наиме, пре самог почетка нумере, Констракта се присутној публици обратила путем видео бима, где им је послала поздраве:

 


- Здраво, људи. Београд овде. Много сам тужна што нисам са вама вечерас. Очигледно је да нисам довољно прала руке. Не дајте се заварати, даме и господо, ја не знам шпански, само сам гледала 'Корак напред' годинама. Љубим вас - рекла је Ана Ђурић у видео-поруци, а затим се на платну појавио добро познати перформанс.

 

@земљагрува #констракта #инцорпоресано #мадрид #земљагрува #уметницаморабитиздрава #грувленд #хандwасинг #истацемосад #тхесоундофбеаутy #еуровисион2022 #сербиа #хеалтх #уимездравља #здравље ♬ оригинал соунд - Земља Грува

Иако верујемо да текст баш многи не разумеју, оно што је сигурно, да је Констракта публику освојила и упечатљивимом кореографијом, која је постала састави део свакога, када се чују први тактови нумере.

Тако је било и у Шпанији, где је читава сала у ритму песме изводила кореографију упркос Констрактином одсуству.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas