Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кортни Кокс добила звезду на Булевару славних: Колегинице из "Пријатеља" дошле да је подрже - "Ти си дефиниција доброг и пристојног човека" (ФОТО)

И Кортни Кокс је сада на Булевару славних

1677593368_profimedia-0759090936.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица Кортни Кокс, која је светску славу стекла улогом Монике у "Пријатељима", добила је звезду на холивудском Булевару славних. Тиме је постала 2.750 особа која је добила ову част.

Колегинице из серије, Џенифер Анистон и Лиза Кудроу, дошле су да јој пруже подршку, а одржале су и емотиван говор о њеном успеху.

- Почаствоване смо што данас овде говоримо у твоје име, као твоје колегинице, пријатељице, породица и сестре. А све се то догодило јер се познајемо много година - рекла је Џенифер Анистон преноси Паге сиx, а Лиса је додала да је тако од кад су се среле пре 30 година.

Фото: профимедиа

- Кортни, само желимо да кажемо да смо дубоко, дубоко поносне што те познајемо. Ти си дефиниција заиста лепог, талентованог и, што је најважније, заиста доброг и пристојног човека... Хвала ти што си обогатила наше животе -  додала је Анистон и завршила врло емотивно и искрено излагање.

Кортни је остало само да им се захвали и ужива у својој срећи. Оне су пример тога да посао може да донесе пријатељство за цео живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas