· · Коментари: 0

КРАЉ ЧАРЛС ПОКАЗАО МЕКШУ СТРАНУ, ПА НА ПОСЕБАН НАЧИН ОДАО ПОЧАСТ ТИНИ ТАРНЕР: Његов гест је многе расплакао (ВИДЕО)

У Бакингемској палати бенд Велшке гарде је одсвирао Тинин највећи хит "Симплy тхе бест"

1685433332_Tina-Tarner-KRALJ-CARLS-NASLOVNA.jpg
Пхото:Yоутубе Принтскрин/ОWН/ Схуттерстоцк

Музичка легенда Тина Тарнер преминула је средином прошле недеље, а фанови и познати широм света и даље је оплакују. Њена музика и енергија остаће још дуго упамћени.

 А очигледно је да је краљицу рока обожавао и прави краљ - Чарлс ИИИ, британски владар. Познато је да је његова мајка, краљица Елизабета ИИ. која је преминула прошле године, волела песме Тине Тарнер, а њих две су се чак и упознале 1989. године.

Сада, у част Тине Тарнер, у дворишту Бакингемске палате, главног седишта британске монархије, изведена је песма "Симплy Тхе Бест”, по налогу краља Чарлса. То је симпатична и помало необична обрада Тининог ултимативног хита, у извођењу Оркестра Велшке гарде и бубњарске групе 1. батаљона Велшке гарде.

Ово је свакако излазак из стандардних обичаја монархије, која ретко показује емоције, па су многи овим чином били одушевљени.

Велику пажњу су привукли због свирања чувене песме приликом свечане смене страже, када је Краљевска гарда "препустила одговорност за заштиту Бакингемске палате и Сент Џејмсове палате” новој групи војника, обучених у шарене униформе.

Снимак тог наступа проширио се друштвеним мрежама, а тужни фанови пожурили су да коментаришу да је то "леп гест” из краљевске куц́е, да су плакали, те да је "фантастична обрада једне од најбољих песама икада”, а неки посебно захвално на указаном поштовању "Краљици рока“.

Тина Тарнер преминула је у среду, 24. маја, у свом дому у Швајцарској. Борила се са бројним здравственим проблемима у 83.години.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.