· · Komentari: 0

KRALJ ČARLS POKAZAO MEKŠU STRANU, PA NA POSEBAN NAČIN ODAO POČAST TINI TARNER: Njegov gest je mnoge rasplakao (VIDEO)

U Bakingemskoj palati bend Velške garde je odsvirao Tinin najveći hit "Simply the best"

1685433332_Tina-Tarner-KRALJ-CARLS-NASLOVNA.jpg
Photo:Youtube Printskrin/OWN/ Shutterstock

Muzička legenda Tina Tarner preminula je sredinom prošle nedelje, a fanovi i poznati širom sveta i dalje je oplakuju. Njena muzika i energija ostaće još dugo upamćeni.

 A očigledno je da je kraljicu roka obožavao i pravi kralj - Čarls III, britanski vladar. Poznato je da je njegova majka, kraljica Elizabeta II. koja je preminula prošle godine, volela pesme Tine Tarner, a njih dve su se čak i upoznale 1989. godine.

Sada, u čast Tine Tarner, u dvorištu Bakingemske palate, glavnog sedišta britanske monarhije, izvedena je pesma "Simply The Best”, po nalogu kralja Čarlsa. To je simpatična i pomalo neobična obrada Tininog ultimativnog hita, u izvođenju Orkestra Velške garde i bubnjarske grupe 1. bataljona Velške garde.

Ovo je svakako izlazak iz standardnih običaja monarhije, koja retko pokazuje emocije, pa su mnogi ovim činom bili oduševljeni.

Veliku pažnju su privukli zbog sviranja čuvene pesme prilikom svečane smene straže, kada je Kraljevska garda "prepustila odgovornost za zaštitu Bakingemske palate i Sent Džejmsove palate” novoj grupi vojnika, obučenih u šarene uniforme.

Snimak tog nastupa proširio se društvenim mrežama, a tužni fanovi požurili su da komentarišu da je to "lep gest” iz kraljevske kuće, da su plakali, te da je "fantastična obrada jedne od najboljih pesama ikada”, a neki posebno zahvalno na ukazanom poštovanju "Kraljici roka“.

Tina Tarner preminula je u sredu, 24. maja, u svom domu u Švajcarskoj. Borila se sa brojnim zdravstvenim problemima u 83.godini.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.