Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Крију их као ЗМИЈА ноге! Ово су права имена ПЕВАЧА са домаће естраде (ФОТО)

Изгледа да су уметничка имена учинила да њихов прави идентитет буде познат само у личној карти.

1647789239_dara_river_03072021_033.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Бројне певаче и певачице са српске естраде знамо само по њиховим уметничким именима под којима су се прославили и постали препознатљиви свуда у свету. Ипак, за њихова права имена и презимена многи људи не знају, па чак ни њихове најближе колеге. 

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

Покушали смо да направимо списак најпознатијих певача и певачица чија су права имена мало позната у домаћој јавности. Нека имена су до сада већ и постала јавна, односно публика је чула за права имена музичких звезда, али за почетак, знате ли ко се крије иза имена Фунтињора Фунта Лунга?

Изворинка Милошевић је естрадно име под којима се крије Фунтињора Фунта Лунга, односно ово је право име наше велике звезде Ђердана, чије песме нас бацају у севдах.

Прочитајте још: Мистерија Стоунхенџа је КОНАЧНО РЕШЕНА - стручњаци успели да открију чему је служио (ФОТО)

Дино Мерлин се у ствари зове Един Дервишхалидовић, а иако звучи невероватно певач је уметничко име, тачније презиме, присвојио од бенда с којим је наступао.

Ана Бекута је заправо естрадно име Гордане Надежде Полић. Својевремено су Ану ословљавали са Гордана, а променила је име у Надежда зато што су у та времена на српској естради биле четири Наде - Топчагић, Мамула, Кнежевић и Обрић.

Прочитајте још: "ПРЕЛЕПА ИВАНА И БГ СУКЊА": Ивана Шпановић у модној комбинацији коју ће све жене желети да ископирају (ФОТО)

Миле Китић је заправо естради је по постао популаран по свом надимку, обзиром да је мало познато да је право име овог певача Милојко Китић.

Прочитајте још: Ево како да посадите ЛИМУН У ШОЉИЦУ код куће (тако добро мирише!)

Лепа Лукић одавно је обелоданила да је њено право име Лепава Мушовић. Наиме, она је уметничко име добила скраћењем правог имена, а презиме позајмила од једног од својих мужева.

Жика Јакшић, музички продуцент "Гранда" заправо се зове Саша Јакшић. Надимак је продуцент добио у детињству јер је био веома живчан, како се наводи на друштвеним мрежама.

Дара Бубамара не либи се да каже да је њено право име Радојка Аџић, али и да оно никако није било звучно за естраду на којој се прославила по свом надимку.

Мали број публике зна и да је трагично настрадалој музичкој легедни Силвани  Арменулић право име заправо било Зилха Барјактаревић. Иако није променила име, мало ко са естраде зна за презиме популарне певачице Маје Маријане - Маријана Радовановић.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas