· · Коментари: 0

"ПРЕЛЕПА ИВАНА И БГ СУКЊА": Ивана Шпановић у модној комбинацији коју ће све жене желети да ископирају (ФОТО)

Ивана Шпановић направила прави скок у даљ новом модном комбинацијом

1647331221_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/иванаспановиц

Да се Ивана Шпановић на спортском терену сналази одлично, то сви знамо, алу сада је показала да се сјајно сналази и када је мода у питању.

Приликом гостовања код Марије Килибарде, Ивана је одабрала комбинацију која је све оставила без даха.

Она је на Инстаграм профилу поделила насмејану слику са снимања и направила праву пометњу. Савршено је уклопила две нијансе плаве, кошуљу дугих рукава и разиграну сукњу са мотивом Београда. Комбинацију је разбила црвеним ципелама које се пертлају око чланка, а накит јој готово није ни требао - понела је дискретну сребрну огрлицу.

Изгледала је фантастично и фанови су јој то јасно ставили до знања: "Дама", "лепотица", "овакве девојке треба да буду узор младима", "тај осмех", само су неки од коментара.

Прочитајте још: ОД ПЕРЈА ДО ДИЈАМАНАТА: Погледајте најбоље одевене звезде на додели БАФТА награда 2022 (ФОТО)

Ипак, највише пажње привукао је избор сукње на којој су осликани симболи Београда: "Прелепа Ивана и БГ сукња", "сукња ти је феноменална", "баш јој стоји женствена одећа"; "супер сукња", "где си купила сукњу".

Ивана је одговорила да је у питању домаћи креатор и тиме на још један начин показала колико се поноси Србијом. Верујемо да је многе девојке инспирисала својим модним издањем.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.