· · Коментари: 0

Кристина Ковач напунила 48 година: Првачица објавила ЕМОТИВНУ поруку која је погодила многе

Певачицин текст је дирнуо њене пратиоце

1668256603_Foto-Printscreen-Instagram-kristinakovac43.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - кристинаковац43

Кристина Ковач је јуче напунила 48 година. Она је овом приликом објавила фотографију на свом Инстаграм профилу уз јако емотиван опис.

"48. Сироче, али мама овој посебној, предивној Тарослави. Дебелица, али вољена као мало воде на длану. У емиграцији, али код куће јер је кућа тамо где су њих двоје, некад било троје са Мицком. Офис менаџер, али пресрећна кад постигне да ради оно за шта је рођена, не одустаје. Рођена пре 48 тачно, у малом породилишту на Звездари, из младалачке љубави моје двоје, тате Ко и маме Спо. Скоро пола века. Што би рекао мој Коки - Нема зиме", написала је кантауторка текст који је многе дирнуо.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша о односу са Душком Тошићем: "ПЛАШИМ СЕ његовог адвоката"

Александра и Кристина Ковач већ годинама нису у добрим односима, а Кристина је само једном приликом причала о сестри.

"Ја сам најближу сестру изгубила 1996. године. Она је мене изгубила данас. Жао ми је, милион пута сам се покајала што сам је икада повредила грубим речима и ставовима на тему њеног одабира животног партнера. Знам да јој се не свиђам. Не свиђа јој се што сам родила дете и запустила таленат и каријеру. Прво јој се није свидело што сам се удала, а онда што сам се развела, што сам се угојила, што не чувам љубоморно углед који моја породица има. Откако се родило, скоро пет година, моје дете није имало тетку, па је онда шест месеци имало, а сада опет нема", рекла је Кристина Ковач 2014. године.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.