Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''ЗНАЧИ, ОВОГ ПУТА ЈЕ СМРТНО ОЗБИЉНО'': Кристина Ковач се на дуже време опростила од гурманлука, па забринула фанове, а ОВО је разлог (ФОТО)

Након што се превише опустила на одмору у Хрватској, решила је да поведе рачуна о свом здрављу

1691324465_pze_prvo_polufinale_01032023_0052.jpg
Фото: АТА
Oglas

Кристина Ковач је пре пар година решила да свој живот са породицом настави у Шведској.
Она са својим пратиоцима на Инстаграму дели своје утиске из живота, понеку успомену и планове за будућност. Недавно смо имали прилике да видимо како је са ћерком и мужем уживала на одмору у како каже ''њеном омиљеном Братушу'' у Хрватској.
Међутим, изгледа да је позната композиторка и кантауторка мало претерала са хедонизмом на мору, па је њена последња објава забринула многе.

- Овог викенда са на дуже време опраштамо од гурманлука. Дијагностикована ми је Инсулинска резистенција (још у фази Хиперинсулинемије, са Глукозом у границама нормале), која се сматра уводом у Дијабетес. Д. има хипертензију која се знатно погоршала а да није ни знао, обоје и висок холестерол. Значи, овог пута је смртно озбиљно да не би било само смртно. :) Олли ристоранте, ћао ћао, можда се видимо још некад али од понедељка једно дуууго време свакако не. Држите фиге и шаљите подршку људи - ово мора да буде промена начина живота у корену, као никад до сад, написала је Кристина уз последњу објаву.

Иначе, она већ одређени низ година муку мучи да своју килажу доведе до жељене, о чему често прича. Па се и сама са сетом присећа дана када је њена фигура била виткија. 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas