· · Коментари: 0

"Протекли дани су били сплет туге, стреса, очаја и НЕПРАВДЕ: Кристина Ковач поделила како се ОСЕЋА, а јавност је оштро осудила (ФОТО)

Кристина је на свом Инстаграм профилу свима ставила до знања како се осећа и колико је тужна

1663841365_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-aleksandrakovac.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - александраковац

Кристина и Алкесанда ковач су већ неко време у свађи. Њих није помирила ни смрт оца Корнелија Ковача. Среле су се на сахрани, а након ње Кристина је видно била потресена и осећала се као "црна овца", што је након сахране и поделила на свом Инстаграм профилу. 

Након поивратка у Стокхолм, понова је поделила како се осећа, што је изазвало бројне коментаре на овој друштвеној мрежи.

Прочитајте још: "Туге се никада нисам плашила": Кристина Ковач открила како се осећа након сахране оца и сусрета са сестрама (ФОТО)

У опису фотографије је писало:

"Стигла кући, у Стокхолм. Протекли дани били су магловит, замршени сплет грозних осећања и осећаја - туге, очаја, жала, стреса, фрустрације, неправде, и на крају, повезивања чињеница у врло јасну претпоставку онога што ме чека, што ми се спрема. Све је јасно, кристално. Оно чему ћу се ја посветити је туговање за татом, јер у томе сам јако добра - туге се никада нисам плашила и од ње никада нисам бежала, а она ће ми пружити тренутке проведене са њим у души, у сећању, потребно ми је то сад. Посветићу се и томе да свој живот усмерим на праву страну, ка музици и стварању, колико год ми то моја стварност дозволи, тако да достојно наставим њега и његову уметност... Посветићу се и извођењу његове једине, талентоване унуке на прави пут, уз много љубави и подршке, на њу је био изузетно поносан. Оно што сигурно нећу радити је патити и кукати над престрашним, недостојним стварима за које су људи способни, за које слутим да су већ неко време биле у погону, а тек долазе. Не, са њима ћу просто, као свака јака жена и борац, морати да се борим. Срчано, снажно и до краја. Јер ја сам ћерка своје маме и ћерка свога тате. И те како".

 

Након овог описа, уследили су коментари. Њене пратиоце највише је погодило то што је она одлучила да се препуцава са сестрама преко друштвених мрежа.

"Жалосно. Препуцавати се са рођеним сестрама и то преко друштвених мрежа. А још жалосније је упорно истицати да је твоја ћерка његова једина унука. Господе Боже. У тим годинама ваљда ти је остало мало памети и достојанства…. Тужно".

Одмах је уследио и Кристинин одговор:

"Хвала Вам на коментару. Żао ми је што на моја најдубља осећања гледате из те визуре. Не знам где то упорно истичем, али ево, за Вашу љубав истаћи ћу још једном - Тара јесте његова једина унука и била му је извор радости. Зар то није лепо? Па да".

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - кристинаковац43

Било је и коментара подршке Кристини. Многи су јој изјављивали саучешће и писали како Александра и у најтежим тренуцима нема разумевања за њу. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.