Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Круна краљице, стајлинг ПРИНЦЕЗЕ! Погледајте најнежније издање водитељке ЈОВАНЕ ЈЕРЕМИЋ (ФОТО)

Популарна водитељка прославља данас 31. рођендан.

1635181863_249412278_3046852485529862_2193901014474273253_n.jpg
Фото: Приватна архива
Oglas

Популарна телевизијска водитељка Јована Јеремић изградила је имиџ свестране, образоване и јавне личности увек спремне на различите изазове. Јавност неретко воли да заинтригира необичним модним издањима, али увек на висини задатака.


Фото: Приватна архива

Упркос њеном борбеном духу и модним издањима са јаким карактером, поводом свог рођендана водитељка Јована Јеремић показала је своју нежнију страну. Наиме, са прославом рођендана почела је још у недељу, након завршетка емисије Ново јутро, када је добила и велики букет на поклон крај којег је позирала попут принцезе. 

Прочитајте још: Принцезину ТАШНУ сада носе сви: Стил Кејт Мидлтон копирају младе глумице (ФОТО)

За ту прилику понела је нежно розе хаљиницу са голим раменима, елегантну фризуру и њој примерену светлу шминку. 


Фото: Приватна архива

Телевизијска каријера

Четири године је водила тинејџерску емисију на локалној телевизији у Љигу. Након завршеног факултета, сарађивала је са Сањом Маринковић, где јој је помагала око прилога за емисију Магазин ин. Учествовала је на конкурсу који је расписала Радио-телевизија Србије, где је касније почела да ради.

Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА


Фото: Приватна архива

Касније, због незадовољства, позвала је Миломира Марића који јој је омогућио да волонтира на Хепи телевизији. На почетку, водила је јутарњи програм Добро јутро Србијо, а од 2016. до 2020. године водила је ријалити програм. На истом каналу, водила је ауторске емисије Викенд шоу и Ела ела шоу. Од 2019. године поново води јутарњи програм Добро јутро Србијо. У мају 2021. године, Јеремић даје отказ на овој телевизији.

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

У августу 2021, Јеремић је објавила да је прешла на Пинк, где викендом води јутарњи програм Ново јутро.


Фото: Приватна архива

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas