Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Планетарни аспекти за Октобар месец Октобар месец боје емотивни односи.

1632831996_DepozitDzemper.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Многи ће своје емотивне везе завршити, а неки учврстити. Свакоме по заслузи и мудрости.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур враћа СТАРУ ЉУБАВ и бивше пријатеље: Ослоните се на ИНТУИЦИЈУ

Планете нам помажу и дају лекције које ми треба да савладамо и научимо. Исто као и у школи. Ако ниси научио добијаш слабу оцену и идеш на поправни.

Да ли сте научили лекцију?

Они коју су научили и савладали лекцију иду даље. Њихов живот и душа добијају друи смисао и димензију.

Прочитајте још: Пун Месец широм отвара очи: Доноси велике ПРОМЕНЕ, успон каријере, али многима ће ПРЕКИПЕТИ

Прва лекција је 6. октобра

Прва лекција је 6.октобра када је млад Месец у Ваги. Вага је знак баланса и тражи да нађемо унутрашњи мир. Ту се налази и Плутон (трансформација) који ће кренути директно. То ће некима донети промену енергије. Стара, јака и негативна енергија, ако научимо лекцију, претвориће се у лепу и позитивну.

Заједно са Младим Месецом у Ваги, што је прави баланс, трансформишемо своју енргију коју носи Плутон.

Прочитајте још: Један хороскопски знак измишља ПРОБЛЕМЕ, али има савршен УКУС, да ли сте ви тај?

Џин Јупитер Фото: Депозит

Друга лекција је 7. октобра

Венера, затим, излази из Шкорпије и прелази у Стрелца што нам даје оптмистичан поглед на љубав без скривених осећаја и жеља које носи Шкорпија. Датум тог преласка је "заказан" за 7.октобар.

Трећа лекција је 11. октобра

Онда Сатурн креће директно 11. октобра и даје свима нама јасан поглед на будућност. Више се нећемо враћати старим причама и нећемо размишљати о прошлости, већ смо у садашњем тренутку.

Четврта лекција је 18. октобра

Небески џин Јупитер (Јупитер је планета велике среће, а Венера мале среће) и Меркур (симбол комуникације) крећу 18. октобра  у директни ход. Ето нама периода јасне и прецизне комуникације, без заврзлама са великом срећом, односно, Јупитером. То је период напретка у каријери и комуникацији.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Све је изашло на површину и више нема ретро Меркура који доноси погрешну комуникацију. Нема више ни Венере у Шкорпији, скривене и тамне мисли. Наравно, нема ни ретро Сатурна да нас враћа да поново учимо исте лекције.

Искористите преостали период да научите лекције јер већ крајем октобра, тачније 30. октобра "господин дипломата" Марсиз Ваге прелази у Шкоропију и тада почињу оште приче, директне и сурове што ће донети вербалне нападе.

Прочитајте још: Месечни хороскоп до 22. октобра: Вагу ЛАЖУ, Бик је окружен НЕВЕРОМ, а једна знак деобија ШАНСУ ЖИВОТА

Када се то догоди, док је Марс у Шкорпији, НИКАКО не покушавајте да слажете или радите нешто што није у складу са законом, мада ће све нас вући та тамна страна. Мрак ће владати до 13. децембра када Марс прелази у Стрелца.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas