Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ксенија Кнежевић открила тајну из дома: Открила шта је Кнез терао да ради пре наступа

Млада певачица проговорила је о односу са оцем и открила како је Кнез терао да се ослободи треме

1667114639_kesnija-knezic.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/кеснијакнезевиц
Oglas

Ксенија Кнежевић, бивша чланица групе Хјурикен испричала је, да је отац терао да пије ракију пре наступа како би се ослободила треме, док је она увек инсистирала да не пије алкохол да се не би збунила.

Прочитајте још: Први јавни наступ је имала са 11 година, такмичила се чак ЧЕТИРИ ПУТА, а данас је једна од популарнијих ЗВЕЗДА ГРАНДА: Да ли препознајте певачицу са слике? (ФОТО)

- Никад нисам била порочна јер сам остајала без гласа после неколико чашица алкохола. Отац ме је терао да пијем ракију пред излазак на бину да бих певала као славуј, али ме та ракија плашила. Мислила сам да ћу да погрешим и онда сам рекла да само вода долази у обзир. Ја сам тип који ће пре да се преједе него што ће да се напије, тако да су изласци били актуелни кад сам била тинејџерка. Сада више не. Бежала сам од куће, искрадала се и долазила пред зору, али то су сад само слатка сећања - започиње Ксенија исповести, па описује кад се обично расправља с родитељима.

- Ја сам дете из луде породице, из мешовитог брака и стварно је код нас увек весело. Наши кућни пријатељи најбоље знају како је код нас у кући, само позитива, увек је присутна песма. Кнез и ја се свађамо док једемо, али само око музичког избора. Он никад не прихвата критике, убеђује ме које песме су добре, а које нису, али мора да научи да слуша и другу страну. Једном приликом ми је рекао да ћу завршити на улици ако не будем певачица и ако се не будем довољно трудила. Никад није волео лењост и размаженост. Рекао је да увек треба да се борим за себе, да никад не допустим да ме неко други издржава, већ да трудом зарадим успех.

- Почела сам да се бавим музиком још као дете. Расла сам уз маму и тату, који певају цео живот, с њима сам оформила слух и нисам имала другу опцију. Прво су хтели да ме гурну у спорт, да се професионално бавим неком дисциплином, али су брзо видели да од тога нема ништа. Онда је Кнез рекао: "Сине, ти ћеш да певаш." Тако је и било! Када имама соло наступ, увек се махинално окрећем на бини да тражим девојке из групе - Сању и Ивану. Не могу да се навикнем на то да сад све певам сама, од почетка до краја, али и то ће бити ок како време буде пролазило. Поменућу само да би ускоро требало да се опробам и у глуми. У питању је један пројекат о ком не смем сада да причам, али мислим да ће многи бити изненађени кад виде шта спремам. Глума јесте моја друга љубав и сигурна сам да ћу ово добро да загризем - прича певачица и додаје:

- Иначе ми је било много лакше да се пробијем и кроз школовање и на естраду јер сам имала утапкан пут због оца. Сви њихови сарадници су ме познавали. Најтежи део овог посла јесу медији. Нисам лако подносила разне наслове јер сам наилазила на осуде вршњака због неких прича које су се износиле у јавност, а неке нису имале везе с истином. Не знају људи да ли је нешто тачно или не, поготово они који ме не познају лично.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas