Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗЛАТНИ ТРЕНУТАК

КУМ ДЕЈВИД БЕКАМ СИЈА поред тате Теда и невесте, милионерке Хилари, на интимном венчању (ФОТО)

ДЕЈВИД Бекам се осмехује на новој слици са интимног венчања свог тате са адвокатицом, милионерком Хилари Мередит.

1639474185_profimedia-0645030298.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Бивши капитен Енглеске, који је био кум тог дана, изгледао је сјајно у црном оделу са белим цветом на реверу.

Стајао је поред невесте Хилари (62), која је носила елегантну сатенску венчаницу и бели сако, док се тати Теду придружила Хиларина ћерка деверуше Шарлот у тамноплавој хаљини.

Младожења Тед, 73, није могао да сакрије срећу и све време је имао широк осмех на лицу.

Породица на окупу

Бивша звезда Енглеске и Манчестер Јунајтеда Дејвид (46), супруга Викторија (47) и троје њихове деце били су на интимном венчању.

Стигли су у флоти замрачених возила нешто пре 15 часова у историјски Темпл, део правног округа у централном Лондону.

Извор је рекао: „Била је то веома мала приватна забава са само шачицом блиске породице и пријатеља, укључујући Дејвида, Викторију и троје деце.

„Дејвид је био кум и радио је све уобичајене ствари које кум ради попут држања прстенова, а такође је требало да одржи говор."

„Тед има 70, а Хилари 60. Било је то друго венчање за обоје, тако да нису хтели да праве галаму, али је цела породица била одушевљена што је била тамо.“

Дејвидова сестра Луиз (49) и њен партнер Кевин Бригс (48) стигли су први, мало пре Викторије (47), сина Ромеа (19) и његове девојке Мије Реган (19).

"Права љубав"

Два сата пре венчања, Миа је на Инстаграму објавила фотографију Ромеа и ње у аутомобилу са натписом „права љубав“, коју је Ромео поново објавио.

Прочитајте још: ОВАКО ИЗГЛЕДА СЕСТРА ЈОВАНЕ ЈЕРЕМИЋ: Весељак и плавуша као и позната водитељка (ФОТО)

Дејвид се појавио са оцем неколико минута касније.

Дејвидова и Викторијина ћерка Харпер (10) и најмлађи син Круз (16) такође су били тамо, док је најстарији Бруклин (22) највероватније остао у САД-у.

Хилари је упознала Теда 2019. кроз њихов добротворни рад за војне ветеране. Уселили су се у кућу у Чеширу и најавили веридбу у марту 2020. када је закључавање почело.

Тед се развео од Дејвидове маме Сандре 2002. након 33 године брака. Тед је касније о томе говорио у аутобиографији која је изазвала раздор између њега и Дејвида. Помирење оца и сина се догодило након што је Тед доживео срчани удар 2007.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas